Mengen'e modern spor salonu

Güncelleme Tarihi:

Mengene modern spor salonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 13:41

Mengen'e modern spor salonu

Haberin Devamı

Yurdaer ÖZTÜRK/MENGEN(Bolu),(DHA)- BOLU'nun Mengen ilçesinde Belediye Başkanı Turhan Bulut’un girişimleri sonucu kurulan ilk spor salonu, halkın hizmetine açıldı. 

Bolu'nun Mengen ilçesinde yapımı devam eden spor salonu düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Muay-Thai Dünya Şampiyonasına katılan Mengen Belediyesporlu Muay-Thai takımı sporcuları Ceren Yılmaz, Mengen Belediyespor Muay-Thai takımı ve milli takım antrenörü Ertan Akdoğan katıldı. İlçede ilk ve tek olan spor salonunun açılışına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Kurdele kesiminin ardından konuşma yapan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, böyle bir salonun eksikliğinin uzun yıllardır hissedildiğini ve halkın talepleri arasında olduğunu ifade ederek, "Modern fitness salonumuz ile vatandaşlarımız beden kondisyonlarını yükselterek sağlıklı yaşayacaklar, modern spor aletleriyle yapılacak çalışmalar halkımızın sağlığına katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!