Menekşe tek tek: 1-1

Güncelleme Tarihi:

Menekşe tek tek: 1-1
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

İtalya 1.Ligi'nin en iyi futbol oynayan takımı olan Fiorentina, Lecce deplasmanında da çok gol kaçırınca beraberliğe razı oldu. Conticchio'nun golüyle yenik duruma düşen Fatih Terim’in talebeleri, Chiesa'nın penaltı vuruşuyla eşitliği yakaladı.

Fatih Terim yönetimindeki Fiorentina, Lecce deplasmanından da 1 puan çıkardı. Trabzonspor'un eski futbolcusu Vugrineç'in de forma giydiği Lecce karşısında çok etkili bir oyun sergileyen mor menekşeler, en az 10 net gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Evsahibi takım, 11. dakikada Conticchio'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci devrede ataklarını yoğunlaştıran Fiorentina, 54. dakikada Chiesa'nın düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Chiesa, mor menekşelerin beraberlik golünü kaydetti: 1-1.

İtalya 1.Ligi'ndeki diğer sonuçlar şöyle: Bologna-Vicenza: 1-1, Napoli-Bari: 1-0, Peruggia-Roma: 0-0, Udinese-Milan: 0-1, Verona-Brescia: 2-1.

LECCE: Chimenti- Juarez, Viali, Savino, Balleri, Giorgetti (Collonello), Piangerelli, Conticchio (Malusci), Tonetto- Lucarelli (Bedin), Vugrinec

FİORENTİNA: Toldo- Adani (Mijatoviç), Repka, Pierini, Vanoli, Bressan (Cois), Rui Costa, Di Livio-Chiesa, Nuno Gomes, Leandro (Rossitto)

GOLLER: Dk.11 Conticchio (Lecce), Dk.54 penaltıdan Chiesa (Fiorentina)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!