Menekşe gülmedi: 2-2

Güncelleme Tarihi:

Menekşe gülmedi: 2-2
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2001 00:00


Haberin Devamı

Fatih Terim'in Fiorentina'sı son 6 maçında 3 puana hasret kaldı. Mor menekşeliler Chisea ve Nuno Gomez'in gollerine rağmen Roberto Baggio'ya engel olamadı ve Brescia ile puanları paylaştı.

Fiorentina bir türlü gülmüyor.. Fatih Terim'in menekşelileri Brescia karşısında öne geçmesine rağmen yılların tecrübeli ismi Roberto Baggio ya engel olamadı: 2-2. Maçın 3. dakiasında Baggio, Brescia'yı 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ağırlığını koyan Fiorentina, 21.dakikada ceza sahasında topla buluşan Chiesa nın golüyle eşitliği sağladı: 1-1. 61.dakikada Rui Costa vurdu, üst direkten dönen topu Nuno Gomez kafa ile tamamladı: 2-1. Ancak 66. dakikada kazanılan serbest atışı Roberto Baggio güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi, maçın da skorunu tayin etti: 2-2.

STAT: Artemio

HAKEMLER: Creossi Russo Alvino

FİORENTİNA: Toldo (*), Adani (**) (Dk.80 Leandro), Lasisi (**), Pierini (**), Marco Rossi (*), Bressan (*), Di Livio (**), Banoli (*), Rui Costa (**) - Chiesa (*), Nuna Gomez (**)

BRESCIA: Castellazzi (**), Bonera (**), Calori (*) (Dk.74 E.Plippini *), Petruzzi (**), Bachini (**), Bisoli (**), Pirlo (*), Yllana (**), Diana (**), Roberto Baggio (****) (Dk.72 A.Pilipini *), Hubner (**)

GOLLER: (Dk.3 ve 66) Roberto Baggio, (Dk.21) Chiesa, (Dk.61) Nuno Gomez

SARI KARTLAR: (Dk.15) Yllana, (Dk.24) Bressan, (Dk.30) Marco Rossi, (Dk. 34) Lasisi, (Dk.40) Petrizzi, (Dk.68) Pirlo

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!