Menderes'te uçurtma şenliği

Güncelleme Tarihi:

Mendereste uçurtma şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 10:27

Menderes'te uçurtma şenliği

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes İlçesi'nde bu yıl 8'incsi düzenlenecek Menderes Uçurtma Şenliği için geri sayım başladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gerçekleşecek etkinlikte, 3 bin 500 uçurtma dağıtılacak.

Menderes Belediyesi tarafından Özdere Orta Mahalle Gençlik Parkı ve Sahili'nde bu uçurtma şenliği düzenlenecek. Menderes Belediyesi tarafından 3 bin 500 uçurtmanın ücretsiz dağıtılacağı etkinlik 1 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Geleneksel hale gelen uçurtma şenliğinde Gümüldür Mandalina Festivali'nin maskotu Mandi de yer alacak. Şenliğe katılanlarla birlikte uçurtma uçuracak Mandi'nin sürprizleri de olacak.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL HAZIRLIK

Şenlik kapsamında çocukların gönüllerince eğlenmesi için özel oyun alanı da oluşturuldu. Çizgi film karakterlerinin yer alacağı şenlikte, yüz boyama, sihirbazlık gösterileri ve çeşitli yarışmalar gerçekleştirilecek.

Şenliğin tüm gün süreceğini belirten Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu, "Bu yıl Menderes sahillerinde gök yine ay yıldıza bürünecek. Belediyemiz tarafından sekizincisini düzenleyeceğimiz uçurma şenliğimiz, her sene olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gerçekleşecek. İşçi bayramıyla birlikte kutlayacağımız şenliğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!