Menderes'in kır düğün salonları çiftlerin yüzünü güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Menderesin kır düğün salonları çiftlerin yüzünü güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 10:17

Menderes'in kır düğün salonları çiftlerin yüzünü güldürdü

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kır düğün salonları bu yıl toplam 137 düğüne ev sahipliği yaptı.

Menderes'te çiftler ömür boyu mutluluğa Menderes Belediyesi Kır Düğün Salonlarında "evet" dedi. Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu tarafından ilçeye kazandırılan kır düğün salonlarında bu yıl 137 düğün gerçekleştirildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde yer alan İkiz Kır Düğün Salonları, Oğlananası Mahallesi'nde yer alan kır düğün salonu ve Bulgurca Mahallesi'nde yer alan kır düğün salonunda toplam 137 düğün, 55 sünnet, 22 kına gecesi ve 9 nişan gerçekleşti.

Salonlara ilginin yoğun olduğunu kaydeden Başkan Soylu, "Menderes'in büyük eksiği olan kır düğün salonlarını ilçemize kazandırmamızla birlikte vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. İlk günden itibaren kır düğün salonlarımıza yoğun bir talep var. Bu salonları ilçemize kazandırmadan önce ne yazık ki vatandaşlarımız başka ilçelerde büyük ücretler ödeyerek mutlu günlerini gerçekleştiriyorlardı. Bizim dönemimizle birlikte artık vatandaşlarımız düşük ücretler ödeyerek en mutlu günlerini buralarda yaşıyorlar. Talep o kadar çok ki, 2018 yılı düğün sezonunda hafta sonu için şimdiden yer kalmadı. Evlenmek isteyen, nişan, sünnet, kına gecesi gibi özel günlerini kır düğün salonlarımızda yapmak isteyen vatandaşlarımız, hafta içi boş kalan günler için elini çabuk tutsun" dedi.

YENİLERİ YOLDA

Yaşanan yoğunluk nedeniyle yeni projeleri de hayata geçirdiklerini kaydeden Soylu, " Yeni kır düğün salonlarını da ilçemize kazandırıyoruz. 3 projemizin çalışmaları başladı. Gümüldür Cumhuriyet Mahallesi, Tekeli Atatürk Mahallesi ve Küner Mahallemize kazandıracağımız modern kır düğün salonlarını İnşallah 2018 yılında vatandaşlarımızın hizmetine açacağız" diye konuştu.

MENDERES (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!