Melikgazi'den kadınlara hizmet atağı

Güncelleme Tarihi:

Melikgaziden kadınlara hizmet atağı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 12:57

Melikgazi'den kadınlara hizmet atağı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) -  MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç , Melikgazi Belediyesi hizmet ve yatırımları ile ilçenin her yerinde olduğunu ve en çok hizmet alan kesimin ise kadınlar olduğunu söyledi.

15 yıl önce temel aldıklarında yapılan hizmet ve yatırımları sıraladıklarında yol, park, asfalt gibi genel hizmete yönelik çalışmalar dışında en çok kadınlara yönelik çalışma gerçekleştirdiklerini tespit ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak şimdiye kadar yapılan 21 sosyal ve spor tesislerin tamamında kadınlara direkt yönelik hizmetler bulunmaktadır. Meslek Edindirme kursların da 24 branşta ders veriliyorsa bunların tamamı kadınlara yöneliktir. Dikiş nakış kuaförlük, kayseri mutfağı gibi kurslarda kadın kursiyerlerimiz çoğunluktadır. Kadınlara yönelik sağlık sohbetleri yapılmaktadır. Sosyal ve Spor tesislerin içerisinde kadınlara özel aerobik salonları bulunmaktadır. Mahalle kadınları istiyor bizde yapıyoruz şimdiye kadar 54 ayrı semtte açık alan spor aletleri yerleştirdik.” dedi.

Mahalle gezilerinde kadınların isteklerini değerlendirdiklerini ve öncelikli hizmetler sıralamasında planlamaya aldıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, kadınları  ev işlerinde bir nebze de uzaklaştırarak onlarında üreteci ve toplumda faydalı birey olmalarına imkân tanıdıklarını dolayısı ile ailenin gelişimine de katkı sağladıklarını kaydetti.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!