Melikgazi Belediyesi Meclis Görev Dağılımı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi Belediyesi Meclis Görev Dağılımı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 18:51

MELİKGAZİ BELEDİYE MECLİSİ GÜNDEMİNDE BULUNAN KONULARI GÖRÜŞÜP KARARA BAĞLAMAK ÜZERE 5393 SAYILI KANUNUN İLGİLİ MADDELERİNE İSTİNADEN OLAĞAN TOPLANTISINI 6 NİSAN 2015 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00 ‘ DA MELİKGAZİ BELEDİYESİ MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.

Melikgazi Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 5393 sayılı kanunun ilgili maddelerine istinaden olağan toplantısını 6 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 16.00 ‘ da Melikgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.
Meclis gündeminde yer alan ve Meclis Başkan Asıl ve Yedek Üyeleri, Meclis Başkan Katipleri Asıl ve Yedek Üyeleri, Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe ile İmar Komisyon Üyelerin seçimi gerçekleştirildi.
İmar Komisyon Üyeliğine Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine Encümen Üyeliğine Hukuk Üyeliğine Çevre ve Sağlık Üyeliğine
- A.Serdar ALTUNTUĞ -Mustafa Yıldız - Ahmet Emirbaşoğlu - Elmas SOLAK - Selma Kocaoğlu
- Mahmut Sungur - Murat Uğur - Adnan Hüsrevoğlu - Özgül AYHAN - Nihat Çeviker
- Ahmet Tekin - Salih Kasap - Mustafa Benk - Mehmet SAVRUK - Mehmet Berk
- Levent Büyükkeçeci - Peyker Sibel Canatan - Selahattin Kılıç - Şule Yarımçam
Kahraman Eraslan - Mustafa Hashalıcı - Osman HAYMANA - Ali Çolakoğlu
2014-2015 dönemi Meclis Komisyonlarında görev alan Belediye Meclis Üyelerine Belediye çalışmalarına katkılarından, emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir yol süre ile yeni seçilen meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar temenni etti.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Meclis toplantısında alınan karların hayırlara vesile olmasını dileyerek ‘Belediye Meclisi seçilen yeni üyelerimiz ile yasa gereği meclis iç görev seçimleri yapılmıştır. Belediye Meclisimizin alacağı karalar ile hizmetlerimiz şekillenecektir. 2015-2016 yılı çalışmamızı şekillendireceği. Örnek ve referans belediye yatırımları 2015-2019 yılları arasında artırılarak devam ettirilecektir‘ dedi.
MHP grubu adına söz alan Mustafa HashalıcıKayseri’nin gelişimi ve kalkınması için, kamu menfaati yarına her türlü hizmet ve çalışmaya destek vereceklerini ve özellikle engellilere yönelik çalışmaların artırılması talebinde bulundu.
AK Parti Grubu adına söz alan A.Serdar Altuntuğ ise, hizmet ve yatırım alanları her geçen gün büyüyen ve genişlen bu oranda da nüfusu artan belediyenin yine örnek çalışmalar sergileyeceğini söyledi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas yerleşim alanı ile hem sorumlulukların hem de hizmet yüklerinin arttığını ancak bu Meclis Üyeleri, deneyimli, bilgili ve çalışkan kadro ile hizmetlerin artırılarak bu alanlarda örnek yatırımlar yapacaklarını sözlerine ekledi.
Yapılan Meclis Toplantısında gündem de 33’ü ek olmak üzere toplam 51 madde görüşüldü. 20 madde ilgili komisyonlara havale edilirken, 31 madde tek tek oylanarak karara bağlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!