Melikgazi Belediyesi kurban kesim yerlerinde tedbirlerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi Belediyesi kurban kesim yerlerinde tedbirlerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 17:56

Melikgazi Belediyesi kurban kesim yerlerinde tedbirlerini aldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesi gerekli bölgelerde tedbirlerin aldığını söyledi. 

Melikgazi Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda 16 ayrı üstü kapalı semt pazar ile 3 mobil kesim ünitesi olmak üzere 19 yerde hizmet vereceğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak pazar yerleri hafta da bir gün kurulan semt pazaryeri için inşa edildi. Ancak belediye olarak biz her gün hizmet veren mekanlar olarak planladık. Bu üstü kapalı semt pazar yerleri otopark, basketbol sahası, mini futbol sahası, yaz aylarında emniyetin izin verdiği sürelerde düğün mekanı gibi çok amaçlı hizmet vermektedir. Kurban Bayramlarında ise kurban kesim yeri olarak hizmet vermektedir. Çünkü atık su için alt yapısı uygundur. Kapalı semt pazar yerlerinde ayrıca belediye tarafından takılan kameralarla 24 saat denetim altında olup kayıt yapılmaktadır” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Melikgazililerin rahat ve huzur içerisinde bir bayram yapabilmeleri için tüm tedbirlerin alındığını ve nöbetçi birimler oluşturulduğunu sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!