Meksika’da Türk Bayrakları asıldı!

Güncelleme Tarihi:

Meksika’da Türk Bayrakları asıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 14:31

League of Legends 2016 Kış Mevsimi Finali’ni kazanan SuperMassive, International Wild Card Turnuvası’nda da ipi göğüsleyerek, uluslararası bir zafere imza atmayı başardı. Ligin bu seneki flaş takımı SuperMassive’in bir sonraki hedefi, Şanghay’da düzenlenecek olan MSI 2016 turnuvası olacak.

Haberin Devamı

League of Legends’da heyecan dinmiyor. Büyük bir mücadeleye sahne olan 2016 Kış Mevsimi finalinin ardından, Meksika’da düzenlenen International Wild Card (IWCI) turnuvasına ülkemiz adına katılmaya hak kazanan SuperMassive, Japonya, Brezilya, Avustralya gibi 8 ülkenin şampiyonu arasında -en iyi- olduğunu kanıtladı. SuperMassive, final karşılaşmasında Rus ekibi Hard Random'u 3-1’lik skorla geçerek, bu önemli organizasyondan şampiyon olarak ayrılmayı başardı.

Meksika’da Türk Bayrakları asıldı


“SUPERMASSİVE’İ GURURLA İZLEDİK”

Riot Games Türkiye İletişim Direktörü Erdinç İyikul, IWCI 2016’dan şampiyonlukla dönen SuperMassive’in başarısından büyük mutluluk duyduklarının belirterek, şöyle devam etti; “League of Legends eko-sisteminin dünyada ve Türkiye’de yarattığı heyecana, nefes kesici turnuvalara, hepimizi gururlandıran Türk takımlarının başarılarına, mutlulukla tanıklık etmeye devam ediyoruz. Ülkemizdeki eSpor kategorisinin geldiği noktayı ve geleceğini de bu vesileyle son derece olumlu görüyoruz. Türkiye’yi IWCI 2016’da başarıyla temsil eden SupeMassive ekibini tebrik ediyor, bir sonraki aşamada da başarılı olacaklarına içtenlikle inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Sosyal medyada karşılaşma boyunca #AsBayrakları ve #HaydiSUP etiketleriyle desteklenen SuperMassive’in, zaferle sona eren final mücadelesi birçok online kanaldan, anlık tekil izlenme sayıları 450 bini bulan LoL tutkunu tarafından ilgiyle takip edildi

BAKMADAN GEÇME!