Meksika Yemek Festivali

Güncelleme Tarihi:

Meksika Yemek Festivali
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2010 00:00

Geleneksel Meksika Yemek Festivali Swissotel’de düzenlenen kokteyle başladı. 19 Eylül’e kadar devam edecek festivalde, Meksika’ya özgü yerel lezzetler konukseverlerin beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı

Swİssotel tarafından Meksika’nın Ankara Büyükelçiliği’nin katkılarıyla düzenlenen “Geleneksel Meksika Yemek Festivali” düzenlenen kokteylle başladı. 19 Eylül’e kadar sürecek festivalde, konuklar Meksika mutfağı ve kültürünü keşfetme imkanı bulacak. Festivalin açılış kokteyline Meksika’nın Ankara Büyükelçisi Jaime Garcia Amaral’la birlikte Swissotel Ankara Genel Müdürü Emrullah Akçakaya ve otel personeli ev sahipliği yaptı. Kokteyle Küba, Arjantin ve Peru gibi Latin ülkelerinin büyükelçileri ile çok sayıda davetli katıldı. Gecede Meksikalı ünlü müzik ve dans grubu Tlalli’nin gösterileri ilgiyle izlendi. Grup, kıvrak ritimli müzikleri ve danslarıyla konuklara eğlenceli bir gece yaşattı.
Kişi başı yemek fiyatı 49 TL
Büyükelçi Jaime Garcia Amaral, festival sayesinde konukların Meksika mutfağı ve kültürünü daha yakından tanıyacaklarını belirtirken, bu tarz kültürel etkinliklerin iki ülke ilişkilerinin gelişmesine büyük katkı sağladığını ifade etti. 19 Eylül’e kadar sürecek festivalde, Meksika’ya özgü yerel lezzetler sunuluyor. Konuklar, Cafe Swiss’te konuk aşçı Erika Torres tarafından hazırlanan açık büfenin yanı sıra Meksika dans figürlerini izleme fırsatı bulacak. Festival, 19 Eylülde gerçekleşecek Meksika özel brunch ile sona erecek. Festivalde kişi başı 49 TL olan yemek fiyatı, Meksika özel brunch için 52 TL olarak belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!