Mekan tasarımında Feng Shui dönemi

Güncelleme Tarihi:

Mekan tasarımında Feng Shui dönemi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2017 20:37

İki ayrı üniversiteden mezuniyeti bulunan iç mimar Ceren Sakin, Feng Shui felsefesini esas alarak oluşturduğu mekanlar sayesinde tasarımda yeni bir döneme imza attı.

Haberin Devamı

Türkiye’de ve dünyada yaptığı başarılı eserlerle anılan iç mimar Ceren Sakin, Uzakdoğu Felsefesi olan Feng Shui ile mekanlardaki verimi arttırmaya odaklı planlanan çalışmaları sayesinde tasarımda yeni bir dönem başlattı.

Feng Shui Felsefesi’nin getirdiği inanışa göre, uygulandığı alanlarda misafirler üzerinde mekanda daha fazla vakit geçirme arzusu oluşturduğu, renk armonisinde yakalanan uyum sayesinde içsel rahatlama sağladığı, bereketi arttırdığı ve ticaret hacminde büyümeye odaklı olumlu gelişmelere sebebiyet verdiği biliniyor.

Aynı zamanda doğada yaşam ve outdoor içerikli Avfest Dergisi yazarı olan Sakin, Feng Shui ile tasarlanan evlerin, restoranların, kafelerin, iş yerlerinin ve benzer mekanların huzur, bereket ve sıcaklık anlamında mutlak başarı yakaladığına da dikkat çekiyor. Doğal yaşamın tüm olumlu yanlarını tasarımlarına yansıtan yenilikçi iç mimar, tamamlanmış sair alanlar üzerinde de iyileştirme çalışmaları yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!