Mehmetçik Çukurca'da aşure dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Çukurcada aşure dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2014 15:01

- Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki 2. Hudut Tugay Komutanlığı, muharrem ayı dolayısıyla ilk kez vatandaşlara aşure dağıttı - Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Sevgili: "Her günümüzün birlik ve beraberlik içinde geçmesini diliyorum"

Haberin Devamı

HAKKARİ (AA) - Irak sınırında bulunan Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki 2. Hudut Tugay Komutanlığı, muharrem ayı dolayısıyla ilk kez vatandaşlara aşure dağıttı.

Tugayda düzelenen aşure etkinliğinde, Mehmetçik kazanlar dolusu aşureyi kaselere doldurarak vatandaşlara ikram etti.

Etkinlikte konuşan 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili, her günün birlik ve beraberlik içinde geçmesi dileğinde bulundu.

Sevgili, "Büyük anlamı olan muharrem ayında sizlerle bir araya gelerek, aşure yemenin hepimiz için faydalı olacağını düşündük. Her günümüzün böyle kaynaşmış, birlik ve beraberlik içinde olmasını diliyorum. Her günümüz böyle aydınlık ve güzel olur" diye konuştu.

Etkinliğe, Çukurca Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Emniyet Müdürü Vahap Karaca, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kadir Kalaycı, geçici köy korucuları, gaziler, şehit yakınları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!