Mehmet Topuz savaşı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Topuz savaşı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2007 11:32

Şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürerken, Galatasaray ve Fenerbahçe, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için kapışıyor.

Haberin Devamı

Şampiyonluk şansı Fenerbahçe ve Beşiktaş'a oranla çok daha az olan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. As başkan Adnan Polat, yaklaşık iki ay önce Kayserispor'lu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'la ön protokol imzaladığını belirtmiş ve transfer sezonunun başlamasıyla iki futbolcuyla da resmi sözleşme imzalayacağını yönetim kurulu toplantısında söylemişti. Ancak şampiyonluğun en güçlü adayı Fenerbahçe'de transfer için boş durmuyor.

 Sarı lacivertliler önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını hızlandırırken, Mehmet Topuz'la önsözleşme imzalandığı belirtiliyor. Fenerbahçe yönetimi Topuz'un önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giyeceğini söylerken, Galatasaray cephesinde de Topuz'un sarı kırmızılı formayı giyeceği belirtiliyor. Yılan hikayesine dönen bu transferin kahramanı Mehmet Topuz ise " Benim için ilk olarak Kayserispor gelir. Sezon bitiminde yöneticilerimizle masaya oturup konuşacağım. Ben burada mutluyum. Büyük takımların transfer listesine girmek tabii ki büyük bir gurur. Hayırlısı neyse o olsun" diyerek konuya net bir açıklama getirmedi.

Haberin Devamı

Kayserispor Kulübü ise bu transfer söylentilerine sert tepki verdi. Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma yaptığı açıklamada “Gelecek sezon ligde ilk 3'e oynayacağız. Bunun için takımımıza Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi oyuncularla takviye yapacağız. Bu konuda da iddialıyız. Nasıl oyuncular transfer edeceğimizi herkes görecek. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transferi ile ilgili haberleri yalanlamaktan bıktık. Hiç bir kulübün gücü bu iki futbolcumuzu almaya yetmez. Çünkü, bu futbolcuları satmak gibi bir düşüncemiz yok. Her iki futbolcumuzun da öyle bir düşünceleri yok. Onlar burada mutlular ve Anadolu takımı ile şampiyonluk yaşamak istiyorlar.” diyerek Fenerbahçe ve Galatasaray'a göz dağı verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!