Mehmet Ekici'de son tango

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ekicide son tango
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 10:45

Trabzonspor’un teknik direktörü, başarılı öğrencisine karşılık kadrosunda görmek istediği Aatif’ı telefonla aradı ve “Burada mutlu olacaksın” dedi.

Haberin Devamı

Devre arası transferinin en gözde ismi olan 26 yaşındaki başarılı futbolcu Mehmet Ekici için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın girdiği kıyasıya rekabet, spor kamuoyunun en çok merak ettiği gelişmelerden biri oldu. İki kulüple de eş zamanlı olarak pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor cephesi, sarı-lacivertlilerden Aatif Chahechouhe'yu istedi, Aatif'ın ikna olmaması durumunda ise Beşiktaş'ın sunduğu isimleri değerlendirmeyi amaçlıyor. Özellikle Aatif ismine daha sıcak bakan bordo-mavililer, Faslı oyuncunun Trabzon'a gelmek istememesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

"TRABZON'DA FORMAN HAZIR"
Bir yandan Fenerbahçe yönetiminin ikna etmeye çalıştığı Aatif için Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da devreye girerek oyuncuya telefon ettiği bildirildi. Antalyaspor ile flört halindeki Aatif'a, "Çok kaliteli bir futbolcusun. Seni takımımda görmeyi isterim. Teklifi kabul et ve gel bize" diyen Yanal'ın, "Trabzon'da forman hazır. Burada çok mutlu olacaksın" ifadesini kullandığı belirtildi. Bu görüşme sonrası sert tavrı yumuşayan Fenerbahçeli oyuncunun son kararını bu hafta bildireceği kaydedildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN TOLGAY, OLCAY VE KERIM FREI
Aatif’ın ‘hayır’ deme ihtimalini göz ardı etmeyen Trabzonspor yönetimi, diğer taraftan Beşiktaş’ın yaptığı son cazip teklifi cebinde hazır tutuyor
Trabzonspor yönetimi, sezon sonu serbest kalma ihtimalini düşünerek sözleşme uzatmaya yanaşmayan Mehmet Ekici'yi ara transfer döneminde elden çıkarmak istiyor. Bordo-mavililer, Ekici'ye karşılık takas formülü ile bir ya da iki ismi kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Ersun Yanal'ın çok istediği Aatif nedeniyle Fenerbahçe Ekici'ye bir adım daha yakın dururken, Beşiktaş ise son kozunu dün oynadı. Daha önce Ömer Şişmanoğlu'nu öneren ancak Trabzonspor'u ikna edemeyen siyah-beyazlı idareciler, bu kez "Olcay Şahan, Tolgay Arslan ya da Kerim Frei'den birisini alabilirsiniz" teklifini yaptı ve beklemeye geçti. (Sabah)

BAKMADAN GEÇME!