Mehmet Ekici: Ağzımdan kan geldi!

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ekici: Ağzımdan kan geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 11:01

Osmanlıspor maçından sonra Erkan Zengin'den soyunma odasında yumruk yiyen Mehmet Ekici, Trabzonspor yönetimine rest çekti. Ekici, "“Bu işi kapatmaya çalışıyorlar. Kimse kimseye yumruk atamaz. Ağzımdan kan geldi. Kafam çok karışık ve dağınık haldeyim. Bu iş temizlenmediği sürece de bu böyle olacak" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un 26 Eylül'de Ankara'da oynadığı ve 3-1 kaybettiği Osmanlıspor maçından sonra Erkan Zengin ile Mehmet Ekici arasında yaşanan 'yumruk' olayı yeni bir boyut kazandı.

Karşılaşmadan sonra soyunma odasına söylenerek giren Erkan Zengin, “Sen de çok konuşuyorsun” diyen Mehmet Ekici’nin yüzüne yumruk atmıştı.

Trabzonspor Kulübü konu ile ilgili sessiz kalsa da Mehmet Ekici sessiz kalmadı. Habertürk gazetesine konuşan Ekici, yaşadığı olayı içine sindiremediğini söyledi ve “Ağzımdan kan geldi. Erkan Zengin bir kez olsun beni aramadı. Süleyman Hurma benimle görüştü ve olayı soğutmaya çalıştı ama geç kalındı... Ya Erkan Zengin kadro dışı kalacak, ya da ceza yiyecek... Aksi halde ben yokum. Bu işi kapatmaya çalışıyorlar. Kimse kimseye yumruk atamaz” dedi.

Haberin Devamı

"DEMEK Kİ HİÇ DEĞERİMİZ YOKMUŞ"
Trabzon’u ve Trabzonspor’u çok sevdiğini de belirten Ekici, şöyle devam etti:
"Geçen sezon takımım adına büyük işler yaptığımı düşünüyorum. Demek ki birilerinin gözünde hiç değerimiz yokmuş... Kafam çok karışık ve dağınık haldeyim. Bu iş temizlenmediği sürece de bu böyle olacak. İnşallah bu işin sonu hayırlı olur."

ERKAN 19 GÜN SONRA ÖZÜR DİLEDİ: ÜZGÜN VE PİŞMANIM
Erkan Zengin, Osmanlı maçında yumrukladığı Mehmet Ekici’den tam 19 gün sonra özür diledi. Zengin; “Osmanlı maçı sonrası üzücü ve onur kırıcı bir mağlubiyetin de etkisiyle soyunma odasında takım arkadaşım ve kardeşim Mehmet Ekici ile aramızda tatsız bir olay yaşanmıştır. Yaşanan bu olaydaki tavrımdan dolayı ne denli üzgün ve pişman olduğumu, bu durumu telafi etmek için her şeye hazır olduğumu arkadaşlarıma, hocama, sportif direktörüme ve sayın başkanıma ilettim. Bir kez daha kamuoyuna beyan ediyorum ki; yaşanmasını istemediğim ve büyük bir üzüntü duyduğum bu olay sonrası takım arkadaşım Mehmet Ekici’den özür dilerim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!