Mehmet Demirkol, Rvp'yi hedef aldı!

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Demirkol, Rvpyi hedef aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 22:52

NTV Spor'da konuşan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Braga maçının ardından konuştu. Skorun oyuna nazaran çok iyi olduğunu söyleyen Demirkol'un hedefinde ise RvP ve Nani vardı.

Haberin Devamı

İşte Demirkol'un değerlendirmeleri:

"Oyunun gidişatına bakarsak 0-0 da gayet iyi bir skor. 1-0 hazine gibi oldu. Oyunun kaderini Braga'nın tercihleri belirledi. İlginç bir oyun oynuyorlar. Fatih Hoca'nın 2012 yılında oynattığı futbola benziyordu. Porto maçından sadece 4 oyuncu vardı sahada. Braga, Fenerbahçe'nin stoperlerine topu aldırdı, ama onlara pas attırmadı. Fenerbahçe zaten topu çok hızlı çevirebilen bir takım değil. Uzun top atmaya mecbur kaldı Fenerbahçe.

Fenerbahçe'nin kendi yarı sahasından hızlı çıkması mümkün değildi. Braga'nın istediği gibi bir oyun oldu ama Fenerbahçe'den fazla çekiniyorlar. Biraz fazla etkilenmişler. İyi de olmuş.

"ŞENER TÜRKİYE'NİN EN İYİ BEKİ"
Şener bence Türkiye'nin en iyi beki. Ama Gökhan, çok iyi bir oyun kurucu. Bu seviyelerde beklik yetmiyor. Fenerbahçe'nin pas oyuncuları var, orada topu ileriye taşıyacak oyuncu da Gökhan oluyor.

Haberin Devamı

Arsenal ve Manchester United'daki ilk dönemindeki van Persie'nin %20'si şu anda sahada. Ben van Persie'nin oynaması taraftarıyım. Fernandao'nun çok ötesinde. Ama top gelirken "van Persie kesin alır" diyemiyorsun. Bunu dedirtmiyor sana. Ama karşıdaki ondan etkileniyor. Ben de sahada olsam ben de etkilenirim.

"BUGÜN KADRODA SOW OLSAYDI..."
Seneye devam etsin mi sorusuna "Evet, kesinlikle" diyebilecek bir Fenerbahçeli olduğunu düşünmüyorum. Bugün kadroda Sow olsaydı, birinci santrafor olurdu. van Persie'yi yine konuşabiliyoruz. Nani'de hiçbir şey yok. Önceden de böyleydi. Sadece top kaybıyla oynuyor. Fenerbahçe'nin Braga'nın 4 orta sahasına karşı farklı bir sistem üretmesi lazım. Rövanşta Fernandao oynayabilir." (Sporx)

BAKMADAN GEÇME!