Mehmet Demirkol: Çok ayıp!

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Demirkol: Çok ayıp
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 11:29

Yorumcu Mehmet Demirkol, Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası, "Uyu uyu YAT uyu" şeklinde tweet atan Fenerbahçe yöneticisi Önder Fırat'a çok sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

NTV spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fuat Akdağ'ın sorusu üzerine konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Mehmet Demirkol, şunları söyledi:

"Gerçekten çok ayıp! Neden çok ayıp; siz değil misiniz senelerce 'Şike Davası'nda iftiraya uğradık, bize komplo kuruldu' diyen! Şimdi ise elinizde hiçbir belge olmadan, sadece televizyondan seyrettiğiniz bir maç hakkında böyle bir iddiada bulunuyorsunuz. İnsanları bu şekilde şikeyle falan suçlamak çok ayıp bir şey. Kendi başına gelince isyan edeceksin, ondan sonra böyle yapacaksın! Bu nasıl iş anlamıyorum."

Mehmet Demirkol, karşılaşma ile ilgili olarak da şu yorumu yaptı:

"Çok ağır bir sıklet vardı Beşiktaş ile Trabzonspor arasında. Trabzonspor'da asla forma giymemesi gereken futbolcular var. 50. dakikada 3 adım atacak hali kalmayanlar vardı sahada. Necip Uysal çok az görülen futbolculardan. Belki şu an yeterli değeri görmüyor ama bırakırken tribünlere posteri asılır."

BAKMADAN GEÇME!