Medicana Sivasspor 2-3 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Medicana Sivasspor 2-3 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 01:33

Galatasaray zorlu Sivas deplasmanından istediğini aldı. -14 derecede oynanan karşılaşmada Galatasaray, Yiğido'yu 9. dakikada Yasin Öztekin, 56. dakikada Burak Yılmaz ve 67. dakikada Alex Telles'in golleriyle mağlup etti. Sivasspor'un golleri ise 39'da Aatıf ve 85. dakikada İbrahim Akın'dan geldi. Galatasaray bu galibiyetle puanını 48'e çıkartırken maç fazlasıyla liderlik koltuğuna da oturdu. Sarı kırmızılılarda Burak Yılmaz 1 gol ve Telles'e yaptığı asistle galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Haberin Devamı

Medicana Sivasspor 2-3 Galatasaray


Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Medicana Sivasspor: Korcan Çelikay, Cicinho, İbrahim Öztürk, Da Costa, Ziya Erdal, Adem Koçak, Kadir Bekmezci (Dk. 37 Batuhan Karadeniz), Taouil, İbrahim Akın, Chahechouhe, Utaka (Dk. 69 Musa Sinan Yılmazer)
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Koray Günter, Olcan Adın, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 63 Telles), Bruma, Sneijder (Dk. 81 Umut Bulut), Burak Yılmaz (Dk. 78 Emre Çolak)
Goller: Dk. 9 Yasin Öztekin, Dk. 56 Burak Yılmaz, Dk. 67 Telles (Galatasaray), Dk. 39 Chahechouhe, Dk. 85 İbrahim Akın (Medicana Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 27 Taouil, Dk. 60 Da Costa (Medicana Sivasspor), Dk. 31 Olcan Adın, Dk. 45 Muslera (Galatasaray)

Haberin Devamı

Medicana Sivasspor 2-3 Galatasaray
HAMZAOĞLU ÇILDIRDI MONTU FIRLATTI!



SON DAKİKADA MELO ŞOKU
Galatasaray'da, Balıkesirspor maçında sakatlanan Felipe Melo, Sivas'a götürülmesine rağmen son dakikada maç kadrosundan çıkarıldı.

Medicana Sivasspor 2-3 Galatasaray
SERGEN YALÇIN, HAMZA HAMZAOĞLU'NA KIZDI: SENİN GOL YEMEN GEREKİYOR MU?




SİVAS DONUYOR
Sivas'taki aşırı soğuk hem sporculara hem de taraftarlara zor anlar yaşattı. Sivas'ta maç sırasında sıcaklık -15 dereceye kadar düştü.


SİVAS'TAKİ MAÇLARDA EŞİTLİK VAR
Taraflar arasında Sivas'ta yapılan 9 lig maçından 3'ünü Galatasaray, 3'ünü Medicana Sivasspor kazandı, 3 karşılaşma da berabere bitti.Sivas'ta ev sahibi ekip 12, Galatasaray 16 gol attı. Geçen sezon Sivas'taki müsabakayı kırmızı-beyazlılar 2-1 kazanmıştı.

Zirve yarışında 47 puanla lider Beşiktaş ve 46 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'nin arkasında 45 puanla üçüncü durumda bulunan sarı-kırmızlılar, zorlu Sivas deplasmanından kayıpsız dönebilmeyi hedefliyor. Teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından çıkışa geçen ve ligdeki son 3 maçını kazanmayı başaran Medicana Sivasspor, lig sıralamasında 23 puanla 10. durumda bulunuyor.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile ligde bugüne dek 19'ar kez karşılaşan Sivasspor, bu 57 maçın 13'ünden galibiyetle, 11'inden beraberlikle, 33'ünden mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda kalesinde 107 gol gören Sivas ekibi, rakip fileleri 65 kez havalandırdı.

Medicana Sivasspor 2-3 Galatasaray
OLAY POZİSYON İÇİN HÜSEYİN GÖCEK'E ŞOK SÖZLER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!