Medical Park Uşak’ın Doktor Kadrosu Büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Medical Park Uşak’ın Doktor Kadrosu Büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 13:57

MEDİCAL PARK UŞAK HASTANESİ NÖROLOJİ POLİKLİNİĞİNE YENİ BİR HEKİM DAHA EKLEYEREK, DOKTOR KADROSUNU GÜÇLENDİREREK HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR.

Medical Park Uşak Hastanesi Nöroloji Polikliniğine yeni bir hekim daha ekleyerek, doktor kadrosunu güçlendirerek hizmet vermeye devam ediyor.
Medical Park Uşak Hastanesi’nin kadrosuna yeni eklediği Uzm. Dr. Ahmet Özşimşek, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak, aynı fakültede uzmanlığını tamamladı. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan birçok makalesi olan Uzm. Dr. Ahmet Özşimşek, Nörolojik hastalıklar, vertigo (baş dönmeleri), epilepsi, migren, SVO (serebrovasküler olay) baş ağrıları hareket bozuklukları gibi konularda tecrübesi bulunmakta.
Nöroloji Uzmanı Dr. Ahmet Özşimşek; Medical Park Uşak Hastanesi ailesine katılmaktan dolayı memnun olduğunu ifade ederek "Sağlık alanında kurumsal olarak Türkiye’de kendini ispatlamış profesyonel bir sağlık kuruluşu olduğu için Medical Park’ı tercih ettim. Başarıları ile adını geniş kitlelere duyurmuş olan bu kurum çatısı altında güzel çalışmalara imza atarak Uşak’ta nöroloji alanında eksikliği hissedilen konularda yeni bir yaklaşım ve yeni bir heyecanla görev yapacağıma inanıyorum" dedi
Nöroloji Uzmanı Dr. Ahmet Özşimşek alanıyla ilgili olan konulara değinerek şunları belirterek; “Kuru iğne (intramuscular stimulation) tedavisi, alternatif tedavi yöntemlerinden biridir. Akupunktur metoduna benzemekle birlikte ağrıyı dindirmenin tıbbi bir yoludur. Uzun yıllardır Amerika başta olmak üzere dünyada pek çok ülkede kullanılan bu yöntemi uygulayan doktor sayısı ise Türkiye de şimdilik bir elin parmaklarını geçmiyor. Başın özel noktaları çok ince ve ağrı vermeyen iğneler (kuru iğne)kullanarak uyarılıyor.Bu yöntemle vücudun doğal ağrı kesiciler (endorfin) salgılaması sağlanarak (dışardan ilaç almadan)kendini tedavi etmesi sağlanıyor. Kronik baş ağrılarında ilaçtan daha etkili bir yöntem olduğu bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış bir yöntemdir. Kullanılan her tür ilaç böbrek veya karaciğere toksik etkilidir. Bu yöntemle ilaçların toksik etkisinden de korunmuş oluyoruz. 20 seans halinde uygulanan yöntemle bu tedavinin kalıcılığı sağlanıyor. Her bir seans 20 dakika sürüyor. Her yaş gurubuna güvenle uygulanabilmektedir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!