Medical Park Trabzonspor'un hedefi galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Medical Park Trabzonsporun hedefi galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2014 11:49

Beko Basketbol Ligi'nin ikinci yarısının ilk maçında Aykon TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak Medical Park Trabzonspor'un genel menajeri Nihat Mala, taraftarların da desteğiyle bu müsabakadan galip ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Mala, ligin iyi ekiplerinden biriyle karşılaşacaklarını ancak kendilerinin de iyi olduğunu belirterek, bu ve bundan sonraki haftalarda puan kayıplarına tahammülleri olmayacağını ifade etti. Kendileri için bundan sonraki her maçın ayrı önem taşıdığını vurgulayan Mala, "Kazanmamız gereken bir müsabakaya çıkacağız. Evimizde kaybetmek istemiyoruz. Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Tabii bu karşılaşmada oyuncularımız kadar taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Takımımızı zinde tutup ateşleyecek olan onlardır. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu müsabakadan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızdan Hayri Gür Spor Salonu'nu doldurmalarını ve takımımıza destek olmalarını istiyoruz" dedi. Galibiyetin kendilerine büyük moral sağlayacağını kaydeden Mala, bu nedenle sorumluluklarının bilinciyle karşılaşmaya çıkacaklarını ve galibiyete imza atacaklarını söyledi.

Medical Park Trabzonspor'da sakatlıkları devam eden Tutku Açık ve Can Korkmaz, Aykon TED Ankara Kolejliler karşılaşmasında görev alamayacak.

BAKMADAN GEÇME!