Medcezir aşkta yeni sezon

Levent Penso’nun kızı Verda Penso, Nurettin Hasman’la yaşadığı aşkın ardından Alpay Başaran, Mert İncekara ve Mehmet Özener’le flört etmişti.

Haberin Devamı

Son olarak “Kurtlar Vadisi Pusu”, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” gibi dizilerde rol alan oyuncu Cenk Kangöz’le yeni bir aşka yelken açan geçen Penso’nun bu ilişkisi de bir dargın bir barışık sürüyordu. İkiliyi, geçen hafta sonu Nişantaşı’ndaki Pipa Restaurant’ın ‘Sezona Merhaba’ partisinde gördüm. Yeniden barıştıkları için mutlu olduklarını söyleyen sevgililerden Cenk Kangöz, yeni sezonda başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile paylaştığı “Medcezir” adlı dizide oynadığını söyledi.

İtalyan enişte dansöz oynattı

Mehmet Dereli’yle geçen yaz yollarını ayıran Şebnem Dinçgör, Amerika’da oyunculuk yapan İtalyan Eduardo Costa’yla yeni bir aşka yelken açmıştı. Dinçgör’ün, oğlu Kerim’le de tanıştırdığı Costa, Türkiye’ye çabuk uyum sağladı. “Panzehir” adlı filmde Cüneyt Arkın ve Florence Eugene ile rol alan Costa, önceki gün Hilton Otel’indeki Al Bushra’da dansöz oynattı. Dinçgör, dansözlerle karşılıkla göbek atarken, İtalyan sevgilisi de dansözlere para yapıştırdı.

Haberin Devamı

40. Şube Maçka’da

Günaydın Et, 40. şubesini Maçka’da açtı. Günaydın Et ve Restaurantları Grubu ortaklarından “ET Profesörü” Cüneyt Asan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Mesut Yılmaz, Şebnem–Celal Çapa, Ender –Benan Saraç’ın da olduğu iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gaziantep’ten getirilen taş değirmeni kullanarak 100 yıl önceki kebap teknikleriyle hazırlanan lezzetler, Cüneyt Asan, Süleyman Dilek ve Gürkan Topçu’nun şovuyla sergilendi.

Ajanda

Ahmet Alp ile akustik

Çetin Alp’in kendisi gibi şarkıcı oğlu Ahmet Alp, Osmanbey’deki Lasagrada Hotel’de canlı akustik performans sergiliyor. Piyano, yan flüt ve gitar eşliğinde şarkılar seslendiren Ahmet Alp ve grubu Es’Trio, hafta içi her gün 20.00- 22.00 arası Kayra Rouf’ta.

Yazarın Tüm Yazıları