Meclis Üyesi Karaca Sinck’e Yapılan Hizmetleri Anlattı

Güncelleme Tarihi:

Meclis Üyesi Karaca Sinck’e Yapılan Hizmetleri Anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 16:01

ADIYAMAN İL GENEL MECLİS ÜYESİ MEHMET KARACA, 2015 YILI İÇERİSİNDE SİNCİK İLÇESİNE YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI

Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Karaca, 2015 yılı içerisinde Sincik ilçesine yapılan hizmetleri anlattı.
Mehmet Karaca, İl Özel İdare ve KÖYDES bütçesinden Sincik ilçesine yapılan alt ve üst yapı hizmetlerini açıkladı.
Mehmet Karaca, Sincik ilçesine 2015 yılı yatırım programına alınan yol ve ulaşım, içme suyu, menfez, istinat duvarları, tarım ve sulama ile ilgili birçok yatırım yapıldığını dile getirdi.
Karaca açıklamasında, “Çat ve Düdan yolunun genişletilmesi ve menfezler yapıldı. Taşkale köyüne asfalta hazır hale getirildi. Çamdere köyü içme suyu için yeni şebeke yapıldı. Lotan mezrasına menfez yapıldı, kanalizasyonu yapıldı, sağlık evi yapıldı. Çamdere köyü Adıyaman yoluna 1,5 km asfalta hazır hale getirildi. Dilektepe köyü ana yola grup köy yoluna duvar yapıldı.
Dilektepe köyü küçük çay Kaskanlı Daryolu ve Çemisinca Mezrası yoluna asfalta hazır hale getirildi, yolu olmayan evlere yeni yol açıldı.
Çatbahçe köyü aydınlar mezrasına menfez yapıldı. Çatbahçe köyü Çavçük Avcılar Çarhanek iki tarafı olmak üzere asfalta hazır hale getirildi. Çatbahçe camisine çimento yardımı yapıldı.
Söğütlübahçe köyü kanalizasyon yapıldı. Söğütlübahçe köyüne yeni cami taziye evi, Kuran kursuna yapılmasında 5.500 torba çimento yardımı yapıldı. Pınarbaşı köyünde içme suyu şebekesi yapıldı. Camisine çimento yardımı yapıldı, yeni yolar açıldı. Şahkolu köyü Biriman Mezrasına içme suyu şebeke ve su deposu yapıldı. Mezarlık için ödenek verildi.
Alancık köyünde menfezler yapıldı, camisine çimento yardımı yapıldı. Mezra yoları genişletildi stabilizesi yapıldı, mezarlık etrafı çevrildi. Yarpuzlu köyü içme suyu şebekesi yapıldı. Yeni yayla ve mezra yoları açıldı. Camisine çimento yardımı yapıldı. Karaköse köyü Sorut Mezrasına sulama havuzu yapıldı. Camisine çimento yardımı yapıldı, yeni mezra ve yayla yoları açıldı.
Hüseyinli köyünde çağlayan ve merkeze 2 tane sulama havuzu yapıldı. Camilerine çimento ve buru yardımı yapıldı bir çok mezra ve yayla yoları genişletildi. Uğurlu köyüne bir çok mezra ve yayla yoları açıldı. Şahinbeyler köyü gurup köy yolu yapıldı, yayla yolları açıldı. Narlı köyü yayla yolları açıldı. Balkaya köyü menfezler, içme suyu yapıldı, yayla yoları açıldı. Ana yollarda genişletilme yapıldı, camisine çimento yardımı yapıldı.
Serince köyü İçme suyu deposu yapıldı, su şebekesi için yol açıldı. Sakız köyü cami için çimento verildi. Cami için nakit para yardımı yapıldı, su şebekesi için hortum verildi, yayla yolları açıldı. Arıkonak köyü sulama kanalı için hortum verilerek, menfez yapıldı. Geçitli Köyü Camisine çimento yardımı yapıldı, yayla yolları açıldı, mezra yolları genişletildi. Aksu köyü camisine çimento yardımı yapıldı, sulama hortumları verildi” şeklinde komuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!