M'bia transferinde flaş gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Mbia transferinde flaş gelişme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2015 23:31

“Transfer taksitlerinin 15 gün gecikmesi halinde sözleşme feshedilir” maddesindeki süreyle ilgili geri adım atan Stephane M'bia, önümüzdeki günlerde yeniden Türkiye’ye gelecek ve büyük bir ihtimalle Trabzonpor’a imza atacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da transferi adeta arapsaçına dönen Kamerunlu oyuncu Stephane M’Bia işinde her an yeni bir gelişme yaşanıyor... Bordo mavili kulübün Sportif Direktörü Süleyman Hurma, M’Bia ile ilgili kesin durumun önümüzdeki birkaç güne kadar netlik kazanacağını dile getirdi.

Trabzonspor’la bazı ekonomik şartlarda anlaşamadığı için önceki gün Türkiye’den ayrılan tecrübeli oyuncunun öne sürdüğü bazı isteklerde geri adım attığı belirtildi. Özellikle başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun büyük tepkisini çeken, “Transfer taksitlerinin 15 gün gecikmesi halinde sözleşme feshedilir” maddesindeki süreyle ilgili geri adım atan Kamerunlu’nun, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelebileceği ifade edildi.

BEKLEMEYE GEÇTİLER

Hurma, sözleşme imzalamadan Türkiye’den ayrılan Kamerunlu futbolcu M’Bia ile anlaşmak için görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Hurma, transferinden M’Bia konusunda bazı teknik detayların netlik kazanmadığını ve bu durumun birkaç gün içerisinde kesin belli olacağını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!