MB Holding, Aydın'a okul yaptırıyor

Güncelleme Tarihi:

MB Holding, Aydına okul yaptırıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 12:26

MB Holding, Aydın'a okul yaptırıyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te kurulu MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, ikili eğitime geçiş döneminde önemli bir protokole imzasını attı. Eğitime destek vermek amacıyla Aydın'a okul yaptıracak olan Balat, 500 gün içerisinde teslim edeceği okulun protokolünü Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımlarıyla Aydın Valiliği'nde imzaladı.

MB Holding, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine yaptığı Ayşe-Salman Balat Sosyal Tesisleri, Aydın'ın Efeler İlçesine yaptığı Z kütüphane, Anaokulu, sayısız okul tamir inşaatı ve kitap bağışından sonra eğitime desteklemeye devam ediyor. Yakın zamanda inşaatına başlayacakları ve Aydın'da yapılacak olan yeni okul protokolünü ise Aydın Valiliği'nde gerçekleştirdi. Törene Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Ömer Faruk Koçak, milletvekilleri, protokol üyeleri ile MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat katıldı.

Balat'a eğitime verdiği destek için teşekkür eden Bakan Yılmaz, amaçlarının bu ülkenin evlatlarına daha iyi bir eğitim vermek olduğunu söyledi.

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat ise Aydın'a eser kazandıracakları için mutlu olduklarını ifade ederek, eğitime desteklerinin bundan sonra dü sereceğinin mesajını verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!