Mazeret yok

Güncelleme Tarihi:

Mazeret yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 1997 00:00

Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

Her zaman ne yazıyorduk ve ne diyorduk... Galatasaray inanılmaz goller kaçırdı ve çok basit gol yedi. Bu yüzden de berabere kaldı veyahut mağlup oldu. Ama dün akşam Galatasaray'ın İstanbulspor karşısında böyle bir mazereti yok. Sarı siyahlı ekip Galatasaray'ı evire çevire yendi. Hem de oyunun büyük bir süresinde o ağır sahaya rağmen ölümüne mücadele ederek.

Galatasaray ümidini bir tek Hagi'ye bağladı dün akşam. O da tam aksine ayağındaki her topu ya rakibin sırtına vurdurdu, ya auta attı, yahutta uzun orta yaparak İstanbulspor defansının üstünden topun uçup gitmesine neden oldu.

Hakan'ı ben görmedim. Eleştirince haklı olarak Hakan kızıyor galiba. Ama dün akşam Hakan birşeyler yapmalıydı. Sağdan soldan çok orta yapıldı ancak bizim Hakan, Halilagiç karşısında hava toplarında da, yerden de mağlup oldu. Arif de öyle.

Galatasaray orta sahasında Tugay ilk yarıda vardı. İkinci yarıda o da yok oldu. Zaten ikinci yarının 55. dakikasından sonra Galatasaray takım olarak yok oldu.

İstanbulspor'un attığı iki nefis gol var. Bunun yanında kaçırdığı, direğin içine vurup çıkan üç tane net gol pozisyonu var. Neredesin Galatasaray defansı, neredesin Fatih, neredesin Bülent ve öve öve göklere çıkarılan Popescu? İstanbulspor'u kutluyorum. Defansta oynayan Gökhan, Halilagiç, Emre, Hamza insanüstü gayret gösterdiler. Fuat Buruk, Okan'ın abisi. Dün sahanın kralıydı. Aferin Fuat.

Hakem süper maç yönetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!