MASTÖB'ten Alima Yeni Malatyaspor'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MASTÖBten Alima Yeni Malatyaspora ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 14:53

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şubesi yöneticileri, PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un antrenmanını ziyaret etti.

MASTÖB'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, MASTÖB Malatya Şubesi Başkanı Murat Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, Adanaspor maçı öncesi Alima Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

Cengiz, Alima Yeni Malatyaspor'u son iki hafta aldığı galibiyetlerden dolayı tebrik ederek, Adanaspor maçı öncesi futbolcu ve teknik heyeti ziyaret ederek bir nebze de olsa onlara moral vermek istediklerini kaydetti.

MASTÖB olarak iyi gününde de kötü gününde takımın yanında olduklarını belirten Cengiz, "Hep yanlarında olmaya da devam edeceğiz. İnşallah takımımız bu moralle Adanaspor'u yenip üst sıralara emin adımlarla ilerler. Malatyalılar takımlarıyla ne kadar gurur duysa azdır. Malatyaspor'umuzun başarılı olması için tüm şehir kenetlenmeliyiz. Özellikle basınımız, yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşları ve taraftarlar bir olup takımımızı hak ettiği yerlere taşımak için elimizden gelen gayreti gösteririz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktör İrfan Buz ise ziyaretten dolayı MASTÖB'e teşekkür etti.

Daha sonra futbolcu ve teknik heyete baklava ikram edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!