Masa tenisi turnuvasında ödüller dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Masa tenisi turnuvasında ödüller dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 15:07

Masa tenisi turnuvasında ödüller dağıtıldı

Haberin Devamı

Ayhan İSEN / ELEŞKİRT, (Ağrı), (DHA)-Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde okullar arası düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
    18-27 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılan turnuvaya 7 lise ve 10 orta okuldan toplam 99 öğrenci katıldı. Dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt , İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sebahattin Güzel, Milli Eğitim Şube Müdürleri Erol Bayram ve Erol İsen tarafından madalyaları verildi.
    Törende konuşan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sebahattin Güzel, "Bu tür turnuvalarda amaç öğrencilerimizin ders dışı etkinliklerde sosyal ve sportif  anlamda etkinliklere katılım göstererek daha güzel bir hayat tarzı edinmeleridir. Öğrencilerin ilçe genelinde yapılan turnuvalara gösterdikleri katılım bizleri yaptığımız bu tür etkinlikleri daha fazla yapma isteğiyle daha güzel spor etkinliklerini yapmamız gerektiği inancını tazeliyor. İlçemizde yapılan masa tenisi turnuvalarında katılan her öğrenci bizim için başarılıdır. Bu organizasyonda emek veren ilçe milli eğitim camiasına beden eğitimi öğretmenlerine Bütün öğrencilerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!