Marsel İlhan Yeşilköy'de

Güncelleme Tarihi:

Marsel İlhan Yeşilköyde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2009 14:03

Mili Tenisçi Marsel İlhan, Yeşilyurt Spor Kulübü ile sözleşme imzaladı.

Yeşilyurt Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen törende Marsel İlhan, kendisini Yeşilyurt Spor Kulübü'ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken milli tenisçi Marsel İlhan'ı renklerine bağlayan Yeşilyurt Kulübü'nün Başkanı Levent Gökçe, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün tenis şubesine lokomotiflik yapacak bir transfer gerçekleştirdik. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Levent Gökçe, Taçspor Kulübü'nün Marsel İlhan'ın kendileriyle sözleşmesinin sürdüğü iddiasına ise “Türkiye Tenis Federasyonu'nda böyle bir sözleşme gözükmüyor. Biz Türkiye Tenis Federasyonu'nun transfer talimatlarını yerine getirerek, Marsel İlhan'ı Yeşilyurtlu yaptık. Son söz federasyonundur ve gerekli izinleri verdi” diye konuştu.

Milli tenisçi Marsel İlhan ise “Bana ve aileme Yeşilyurt Kulübü sahip çıktı. Yeni sezonda Yeşilyurt ile başarılar yakalamak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Özbekistan asıllı 1987 doğumlu olan Marsel İlhan, 2006 yılında Türk vatandaşlığına geçti. Marsel İlhan, 2007 yılında 1370. olarak girdiği profesyonel tenis dünya sıralamasında, 2008 yılı sonunda 215'inciliğe kadar yükselerek büyük bir başarı yakaladı.

Marsel İlhan, birçok uluslararası turnuvada topladığı puanlarla Grand Slam turnuvalarına katılan ilk Türk tenisçi olma özelliğini de taşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!