Maradona'nın son çılgınlığı

Güncelleme Tarihi:

Maradonanın son çılgınlığı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 11:25

Dünya futbolunun efsane isimlerinden 56 yaşındaki Maradona, kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi Rocio Oliva'ya daha iyi görünme uğruna estetik ameliyat oldu.

Haberin Devamı

Arjantin ve dünya futbolunun efsane isimlerinden Diego Maradona, geçtiğimiz ay Kolombiya'da bir klinikte estetik ameliyatı oldu.

Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sık sık gündeme gelen futbol dünyasının unutulmaz isimlerinden Maradona, Kolombiya'da bıçak altına yattı ancak bu kez durum farklıydı.

Maradonanın son çılgınlığı

Maradona'nın 28 Ağustos'ta Kolombiya'daki bir klinikte, alnındaki ve boynundaki kırışıklıkları gidermek için estetik ameliyat olduğu ifade edildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kolombiyalı doktor Alejandro Rada, 46 yaşındaki Maradona'nın ameliyatla birlikte 'birkaç yıl gençleştiğini' söyledi.

Haberin Devamı

Maradonanın son çılgınlığı

YÜZÜNDEKİ KIRIŞIKLIKLAR DÜZELTİLDİ VE KAŞLARI KALDIRILDI

Rada açıklamasında, operasyonla birlikte Maradona'nın kırışıklıklarının düzeltildiğini ifade ederek, "Maradona'nın alnı ve kaşları arasındaki kırışıklıkları da düzelttik. Ayrıca kaşlarını kaldırdık. Bu operasyonlarla birlikte Maradona daha iyi bir görüntüye sahip oldu" dedi.

Diego Maradona, ameliyatın ardından 24 yaşındaki kız arkadaşı Rocio Oliva ile fotoğraf çektirip, sosyal medyada paylaşılmasını sağladı.

UYUŞTURUCU YÜZÜNDEN İKİ KEZ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Dünya futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Maradona, Barcelona ve Napoli gibi futbol kulüplerinden forma giydi, 1986 yılında ise Arjantin Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nı kaldırdı, 1990 Dünya Kupası'nda da final oynadı. Başarılarla dolu kariyerini uyuşturucu ve alkol bağımlılığı yüzünden erken noktalamak zorunda kalan Maradona, 2000 ve 2004 yıllarında uyuşturucu kullanımına bağlı olarak kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Maradona son olarak geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında alkol kullanımına bağlı nedenlerle de bir süre hastanede tedavi gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!