Diego Armando Maradona'ya otelde baskın

Güncelleme Tarihi:

Diego Armando Maradonaya otelde baskın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 10:20

Dünyaca ünlü futbol efsanesi Diego Armando Maradona'nın otel odası polisler tarafından basıldı.

Haberin Devamı

Real Madrid - Napoli maçını izlemek üzere İspanya'da bulunan Maradona bir kadına saldırdığı gerekçesiyle polis ekipleri tarafından sorgulandı. İspanya basınında çıkan haberlerde, Maradona'nın birlikte olduğu kız arkadaşı Rocio Oliva'nın, sabah otelin resepsiyonuna telefon ederek, eski futbolcunun kendisine vurduğunu söylediği belirtildi.

Oyuncunun otel odasına baskın düzenleyen yerel polisin sabah saatlerinde geldiği ve Maradona'yı kadının iddialarıyla ilgili sorguladığı öğrenildi.

Verilen ilk bilgilerde, Rocio'nun sadece aralarında sert bir tartışma olduğunu söylediği ve tarafların birbirleri hakkında suç duyurusunda bulunmadığı kaydedildi.

Öte yandan Maradona dün akşam oynanan maç öncesi kaldığı otelde İspanyol bir gazeteciyle tartıştı. Ailesi ile yemeğe gideceği sırada asansör önünde gazeteci ile tartışma yaşayan Maradona, "Bırakın da yemek yiyeyim. Odanız yoksa bu otele giremezsiniz. Sizin burada odanız yok, hemen oteli terk edin." şeklinde konuştu. Gazetecinin ‘’Karşılaşmadan ne sonuç bekliyorsun?" şeklindeki sorularını yanıtsız bırakan Maradona, aynı basın mensubunun mikrofona vurduğunu iddia etmesi üzerine "Eğer sana vurursam, seni parçalarım" karşılığını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!