Manisaspor'da işler yolunda

Güncelleme Tarihi:

Manisasporda işler yolunda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2013 14:59

PTT 1. Lig'de mücadele eden Manisaspor'da, asbaşkan basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, zor bir hafta geçirdiklerini her şeye rağmen kazanmasını bildiklerini belirterek, "Hoca, takım ve taraftar bütünleştik" dedi.

Haberin Devamı

Kadayıfçılar, yaptığı açıklamada bu hafta biri deplasmanda 3 maç oynanacağına işaret ederek, takım için zor bir hafta olacağını söyledi. Takımın her şeye rağmen sürekli hazır olması gerektiğini vurgulayan Kadayıfçılar, 2 maçın içeride olmasının kendileri için avantaj olduğunu, seyircinin de bu süreçte takıma gereken desteği verdiğini kaydetti.

Kadayıfçılar, şöyle konuştu:

"Bizim için zor bir hafta oldu. Denizli'de ortaya koydukları güzel futbol ve iyi sonuçtan dolayı tüm takım oyuncularını ve teknik heyet ile takımı deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok iyi mücadele ederek 3 puanın sahibi olduk. Zor maçlara çıktık ama kazanmasını bilen taraf olduk. Ligin 13. haftasında hoca, takım ve taraftar bütünleştik."

Takımın 10 Kasım Pazar günü oynayacağı Adana Demirspor maç biletlerinin de bugün satışa çıktığını söyleyen Kadayıfçılar, tüm taraftarları takıma destek vermek için tribünlere davet ettiğini sözlerine ekledi. Maç bilet fiyatları VIP tribün 30, kapalı alt tribün 10, Tarzan ve misafir tribün ise 5 lira olarak belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!