Manisa'da Isaac kalacak

Güncelleme Tarihi:

Manisada Isaac kalacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 00:00

Süper Lig'in tamamlanmasına üç hafta kala kurtuluşunu ilan ettikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Manisaspor, sezon başında Trabzonspor'dan kiralanan Isaac'le yeniden anlaşmayı planlıyor.

Nijeryalı futbolcuyu Karadeniz kulübünden kiralarken, sezon sonunda satış opsiyonunu da alan siyah beyazlı yöneticiler, her konuda anlaştıkları bu oyuncuya önümüzdeki günlerde imza attırmaya hazırlanıyor.

Bu arada ligden düşen Denizlispor forması altında bu sezon başarılı bir performans sergileyen Angelov da Manisaspor'un transfer listesinde yer alıyor. Kulübüyle sözleşmesi devam eden Bulgar futbolcu için Denizlispor yönetimiyle görüşmelere başlayan kurmayların, iç transferde de Güven Varol ve Burak Özsaraç ile masaya oturduğu belirtildi.

Öte yandan teknik direktör Reha Kapsal hafta sonunda Almanya ve Çek Cumhuriyeti'nde, Genel Menajer Öner Karalar ve antrenör Yalçın Koşukavak da Hırvatistan ve Almanya'da futbolcu izledi. Kapsal'ın mevcut kadrodan 4-6 oyuncu ile yolları ayırıp, kadroyu 8 futbolcu ile takviye etmeyi planladığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!