Manisa'da 380 koli gıda yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Manisada 380 koli gıda yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2016 13:37

Manisa'da 380 koli gıda yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Haberin Devamı

TÜRK Kızılayı Manisa Şubesi, ramazan ayı boyunca hayırseverlerin destekleriyle topladığı 380 koli gıda yardımını ihtiyaç sahiplerine dağıttı.
Türk Kızılayı Manisa Şubesi, ramazan ayı ile birlikte "Bir hilalle başlar ramazan. O hilalle uzanır yardımsever eller" sloganıyla Tesco Kipa ve Migros alışveriş merkezlerinde başlattığı kampanya ile ihtiyaç sahiplerinin bayramda yüzünü güldürdü. Toplanan ve içinde sıvı yağdan bakliyata kadar pek çok gıda maddesi bulunan 380 koli yardım paketi, Ramazan Bayramı boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Türk Kızılayı Manisa Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu İnanç Nihan Erdoğan, toplanan 380 koli gıda yardımı kolisini Yunusemre İlçesi Yuntdağı Bölgesi kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını böyledi. Erdoğan, "Her zaman söylediğimiz gibi Türk Kızılayı ihtiyaç sahiplerinin yanında. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, evlerinde bir tas sıcak çorlarının kaynamasını sağlamak amacıyla gıda kolisi kampanyası başlattık. Başlatılan kampanya çerçevesinde Manisa'da Kipa ve 5M Migros mağazalarında hayırsever vatandaşlarımız birer gıda kolisi alarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek oldular. Bir ay boyunca toplanan 380 gıda kolisi Ramazan Bayramı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırıldı. 2015 yılı Ramazan ayında ise 302 gıda kolisi toplamıştık. Bu yıl artışın olması bizi daha çok sevindirdi. Türk Kızılay Manisa Şubesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!