'Manisa Tarzanı' anısına judo turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Manisa Tarzanı anısına judo turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 15:46

'Manisa Tarzanı' anısına judo turnuvası

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)- MANİSA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Judo İl Temsilciliği tarafından 'Manisa Tarzanı' Ahmet Bedevi adına İller Arası Judo Turnuvası' düzenlendi. Atatürk Spor Solunu'nda yapılan turnuvaya İzmir, Denizli ve Manisa illerinden çeşitli kategorilerde 51'i kadın toplam 110 sporcu katıldı. Açılış seremonisinde konuşan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Tokmakçı, "Turnuvaya Tarzan adının verilmesi çok önemli. Tarzan, ömrünü Manisa'nın yeşillendirilmesine adamış bir çevre kahramanıydı.
Sporcu kardeşlerimizin de Manisa'mızın simgesi olan Tarzan'ı bilmeleri gerekiyor. Biz de böyle kahramanları gençlerimize ve çocuklarımıza her zaman hatırlatmalıyız" dedi.
Müsabakalarda dereceye girenlere Tokmakçı, Judo Federasyonu Genel Koordinatörü Mesut Kapan, Judo Ege Bölge Sorumlusu Zafer Şişmanlar, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur, Spor Şube Müdürü Osman Korkmaz, Manisa Judo İl Temsilcisi Serhat Temür ve hakemler tarafından madalya ve başarı belgeleri verildi.
         
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!