Mandalina üreticisine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Mandalina üreticisine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 10:24

Mandalina üreticisine ziyaret

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes ilçesinin Gümüldür ve Özdere mahallelerinde etkili olan dolu yağışı sonrası dalında toplanmayı bekleyen mandalinanın olumsuz etkilenmesi sonucu sıkıntıya düşen üreticilere, Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu destek ziyaretinde bulundu.

Yaşanan sıkıntının ardından mandalina bahçelerini dolaşan Menderes Kaymakamı Tiryaki, ve Belediye Başkanı Soylu'ya AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, Menderes Ziraat Odası Başkanı Kadir Telli ve Menderes İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Engin Altunoğlu da eşlik etti.

Mandalina üreticilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Yaşanan olayın hemen ardından bölgeye gelerek mandalina bahçelerindeki zararı yerinde gördük ve üreticilerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Onların zararını en aza indirmek için Kaymakamımız, Ziraat Odası Başkanımız ve ilçe müdürlerimiz ile birlikte üreticimizin yanında olduk. Bu yıl yaşanan rekolte düşüklüğü nedeniyle üreticinin ve piyasanın etkilendiği dönemde ne yazık ki hava şartları da dalında toplanmayı bekleyen mandalinayı olumsuz etkiledi. Tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!