Manchester United'da '8 can sıkıntısı'

Güncelleme Tarihi:

Manchester Unitedda 8 can sıkıntısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2012 12:34

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu ilk mücadelesinde 19 Eylül Çarşamba günü İngiliz ekibi Manchester United ile Old Trafford'da karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele öncesinde Ada devindeki sakatlıklar baş ağrıtmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Hollandalı yıldız Robin Van Persie ve Japon orta saha Shinji Kagawa'nın sakatlanmasının ardından MANU'da toplam 8 oyuncunun Galatasaray karşısında oynayamama ihtimali bulunuyor.

 

Bu oyuncular; Van Persie, Shinji Kagawa, Phil Jones, Johny Evans, Wayne Rooney, Darren Fletcher, Chris Smalling ve Ashley Young...

 

VAN PERSIE AÇIKLAMASI YOK

 

Arsenal'den kadroya katılan ve Hollanda'nın Macaristan ile oynadığı maçta sakatlanan Robin Van Persie'nin ciddi bir durumu olmadığı öğrenilirken; Galatasaray mücadelesinde oynayıp oynayamayacağı kulüp doktorlarının tedavisinin ardından netlik kazanacak.

 

Haberin Devamı

Sporx’in haberine göre; Konu hakkında açıklamalarda bulunan Hollanda teknik direktörü Van Gaal, "Ne olacağını bilemeyiz. Onu tedbir amaçlı oyundan aldım. Herhangi bir risk almak istemedik" dedi.

 

KAGAWA'DA SON DURUM

 

Japonya'nın Irak ile karşılaştığı mücadele öncesi sakatlık geçiren Shinji Kagawa, kadrodan çıkartıldı. Topa vuracağı sırada bir ağrı hisseden Japon futbolcu, durumunun ciddi olmadığını ve kısa süre içerisinde sahalara döneceğini açıkladı. Yıldız orta saha oyuncunun Galatasaray maçında oynayıp oynamaması ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

 

DİĞER 6 SAKAT

 

Phil Jones: Galatasaray karşısında kesin olarak oynayamayacak isimlerin başında Phil Jones geliyor. Diz sakatlığı bulunan Jones, ekim ayında hazır olacak.

Wayne Rooney: Fulham mücadelesinde sağ bacağına darbe alan Wayne Rooney'in iyileşme zamanı 25 Eylül olarak gösteriliyor. Büyük bir mucize olmazsa Rooney de Galatasaray maçında sahada olamayacak.

Chris Smalling: Kırmızı Şeytanlar'ın başarılı savunmacısı 6 hafta daha oynayamayacak. Sarı-kırmızılar önünde forma giymesi imkansız.

 

Haberin Devamı

Darren Fletcher'ın tedavi süresinin Ekim ayına kadar süreceği dile getirildi. Ashley Young ve Johny Evans hakkındaki son kararı ise menajer Alex Ferguson verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!