Manchester United muradına eriyor

Güncelleme Tarihi:

Manchester United muradına eriyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2012 14:39

Manchester United uzun süredir uğraştığı Lucas Moura transferinde mutlu sona ulaşmak üzere.

Haberin Devamı

Transfer sezonundan Shinji Kagawa'yı renklerine bağlayan ve daha sonra beklemeye geçen Manchester United, yaz dönemindeki en büyük hedeflerinden biri olan Lucas Moura transferinde de mutlu sona ulaşmak üzere.

Telegraph'da yer alan habere göre; Kırmızı Şeytanlar aylardır süren pazarlıkların ardından yıldız futbolcunun kulübü Sao Paolo ile 30 milyon pound karşılığında anlaştı. Brezilya ekibiyle el sıkışan MANU'nun Old Trafford'da oynamak isteyen Lucas'ı ikna etmesi de zor olmadı. Yıldız futbolcuyla her konuda anlaşan Manchester United'ın 48 saat içerisinde bu transferi resmileştirmesi bekleniyor.

Brezilya Olimpik Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan ve olimpiyat oyunları için Londra'da bulunan Lucas'ın kısa bir süre sonra Manchester'a geçerek sağlık kontrolünden geçeceği iddia edilirken; takım ile birlikte Norveç'teki kampa gitmeyerek Manchester'da kalan menajer Sir Alex Ferguson'ın transfer işleri için şehirde kaldığı öne sürüldü.
Öte yandan Manchester United'ın Robin van Persie için de girişimlerini hızlandırdığı ve Arsenal ile anlaşma zemini aradığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!