Manchester iki dakikada yıkıldı

Güncelleme Tarihi:

Manchester iki dakikada yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2010 00:00

Manchester United intihar etti. Premier Lig'de haftanın en önemli maçlarından biri Manchester United le Everton arasında oynanırken, müsaba adeta nefesleri kesti. ManU uzun süre 3-1 önde götürdüğü maçta son dakikalarda yediği peşe peşe gollerle 1 puana razı olmak zorunda kaldı. Zorlu karşılaşma 3-3 sona erdi.

Haberin Devamı

Ev sahibi olma avantajını iyi kullanan Everton, maça hızlı başlayan taraf olurken ilk bölümlerde Manchester United'ı kendi yarı alanına hapsetti. İlk yarı da bir topu da direkten dönen Everton'da kaleci Tim Howard da iki kez mutlak golü önleyerek alkış aldı.

39. dakikada savunmadan uzun gönderilen topu Evra kaçırınca top Arteta'nın önünde kaldı. İspanyol oyuncunun vuruşunda kaleci Van der Sar ilk pozisyonda golü kurtarsa da Pienaar topu boş kaleye gönderdi ve Everton'u 1-0 öne geçirdi. Bu golden yalnızca 4 dakika sonra sahneye çıkan Fletcher, fırsatçılığını konuşturdu ve Nani'nin ortasında topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.

İkinci yarıya baskılı başlayan taraf United olurken 48. dakikada Nani'nin ortasında bu kez bir başka savunmacı Vidic kafayı vurdu ve Kırmızı Şeytanlar'ı 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada dakikalar 67'i gösterdiğinde ise sahneye çıkan Berbatov durumu 3-1'e getiren golü Everton ağlarına gönderdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son 20 dakikası ise Everton hakimiyetiyle geçti. Moralini bozmayan David Moyes'in öğrencileri ManU kalesini abluka altına alırken, 90+1 ve 90+2'de iki gol buldu. Önce Cahill farkı bire indirdi daha sonra ise sahneye çıkan Arteta maça eşitliği getirdi ve müsabaka 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

Manchester United 10 yıl aradan sonra iki farklı öne geçtiği bir maçta puan kaybı yaşadı.

PREMİER LİG'DE GÜNÜN SONUÇLARI

Arsenal 4-1 Bolton
Fulham 2-1 Wolves
Manchester City 1-1 Balckburn
Newcastle United 0-2 Blockpool
West Bromwich 1-1 Tottenham
West Ham 1-3 Chelsea
Wigan 1-1 Sunderland

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!