Manchester City'den Neymar'a çılgın teklif

Güncelleme Tarihi:

Manchester Cityden Neymara çılgın teklif
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2012 11:07

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, Santos'un dünyaca ünlü yıldızı Neymar için teklifte bulunacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Mirror'ın haberine göre; City menajeri Roberto Mancini'nin rüyalarını süsleyen golcü oyuncu için İngiliz ekibi 50 milyon poundluk bonservis ücretini gözden çıkardı.

Geçtiğimiz sezonun sonunda Manchester City ile 5 senelik sözleşme imzalayan Roberto Mancini'nin, uzun yıllar Avrupa futboluna damga vuracak bir takım oluşturmak istediği ve bunun için Neymar'ı mutlaka kadrosunda görmek istediği ifade edildi. Neymar için 50 milyon pound civarı bir rakamı gözden çıkaran Mancini'nin bu transferdeki en büyük kozu ise sportif direktör Txiki Begiristain olacak.

Geçtiğimiz günlerde Manchester City'de sportif direktörlük görevine getirilen Begiristain, daha önce Barcelona'da aynı görevi yürüttüğü dönemde Neymar için Santos ile ilişki kurmuştu. Begiristain'in bu transferde önemli bir rolü olabileceğini ifade eden Mancini; "Neymar şu anda Santos'un oyuncusu ancak gelecekte neler olacağını bilemem. Yeni sportif direktörümüzle çalışacağım için çok mutluyum. Onun bazı oyuncuların transferinde önemli bir rol üstleneceğini düşünüyorum. Uyum içinde çalışırsak, 3-4 sene içerisinde çok güçlü bir ekip kurabiliriz." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Uzun süredir Real Madrid ve Barcelona'nın transfer listesinde bulunan hatta Barcelona'nın önümüzdeki sezon transferini gerçekleştirmek adına kulübü Santos ile anlaştığı iddia edilen Neymar, Brezilya futbolunun yeni süper yıldızı olarak gösteriliyor. 2014 Dünya Kupası'nın parlayan yıldızlarından biri olması beklenen 20 yaşındaki yıldız, 129 karşılaşmaya çıktığı Santos kariyerinde 65 golün altına imza atarken; 25 kez giydiği Brezilya Milli Takımı formasıyla 16 kez gol sevinci yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!