Manchester City 0-2 Arsenal

Güncelleme Tarihi:

Manchester City 0-2 Arsenal
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2015 17:55

İngiltere Premier Ligi'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından Manchester City evinde Arsenal'e 2-0 mağlup oldu. Bu şok mağlubiyetle City ile lider Chelsea arasındaki puan farkı 5'e çıktı. Arsenal ise bu galibiyetle puanını 39'a çıkartırken 5. sıraya yükseldi. Arsenal'in İspanyol oyuncusu Cazorla 1 gol 1 asistle maçın yıldızı oldu.

Haberin Devamı

MANCHESTER CITY: Joe Hart-Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Gael Clichy, Martin Demichelis, Fernando, James Milner, Jesus Navas, David Silva, Fernandinho, Sergio Agüero

ARSENAL: Davin Ospina-Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Hector Bellerin, Alex Chamberlain, Aaron Ramsey, Santi Cazorla, Francis Couqelin, Olivier Giroud, Alexsis Sanchez


18. dakikada Oxlade-Chamberlain sağ kanatta topu rakibinden kurtardıktan sonra dip çizgiye indi ve ortasını yaptı, Giroud topa uçarak kafayı vurdu fakat top kaleyi bulmadı.

23. dakikada Monreal, rakip ceza alanında Kompany ile girdiği ikili mücadele sonunda yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Cazorla, Arsenal'i 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda iyi mücadele eden ve sahayı iyi parselleyen Arsenal, dünyanın en pahalı kadrolarından birine sahip olan rakibine bir tane pozisyon dahi vermedi ve devreyi 1-0 önde kapadı.

66. dakikada sol kanattan Cazorla'nın kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasında Giroud kafa vuruşunu yaptı ve farkı 2'ye çıkardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!