Manavgat'ta istihdam fuarı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta istihdam fuarı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 13:45

Manavgat'ta istihdam fuarı başlıyor

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 7 kurumun işbirliğinde "Manavgat'ta İş Var" sloganıyla düzenlenen istihdam fuarı yarın başlayacak.

Manavgat Kaymakamlığı, Manavgat Belediyesi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat MATSO Turizm Fakültesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri (İNKAY) ve Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) işbirliğiyle düzenlenen istihdam fuarı yarın açılacak. Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki fuara farklı sektörlerden 84 kurumsal firma katılacak. 17-18 Mart'ta yapılacak fuar işçi ve işvereni buluşturacak. Fuar işçilere seçme şansı, işverene de kalifiye elaman bulma şansı verecek. Fuarın ikinci günü Atatürk Kültür Merkezi'nde CV hazırlanması, iş başvurularında dikkat edilmesi gerekenler konusunda seminer düzenlenecek.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, ikincisi gerçekleşecek olan fuarın hem işçi hem de işveren için önemli olduğunu belirterek, fuarın resmi açılışının Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Vali Münir Karaoğlu'nun katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Boztaş, "Fuarımıza birçok ilde gerçekleştirilen istihdam fuarından daha fazla firma stant açacak. Yoğun ilgi görmesi beklenen fuarımız ülke genelinde başlatılan istihdam seferberliğine, bölgemize, ilçemize ve üyelerimize katkı sağlamasını bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!