Manavgat Kitap Günleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Manavgat Kitap Günleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 15:00

Manavgat Kitap Günleri başlıyor

Haberin Devamı

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT 2'nci Kitap Günleri yarın kapılarını açıyor.
Manavgat Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği Kitap Günleri, 1- 10 Haziran tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Etkinliğin açılış töreni Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in katılımıyla yarın akşamki programla gerçekleşecek. Manavgat Belediyesi Kitap Günleri'nde birçok yayınevi ve seçkin yazar, gerek imza günleri gerek söyleşiler gerek şiir dinletileriyle kitapseverlerle buluşacak. 
Manavgat Belediyesi bölgenin yetiştirdiği yerel yazarları da etkinlik alanında halkla buluşturacak. 
Manavgat 2'nci Kitap Günleri'nde Altan Öymen, Cezmi Ersöz, Kahraman Tazeoğlu, Metin Uca, Bahar Feyzan, Işıl Özgentürk, Şükrü Erbaş, Tuluhan Tekelioğlu ve birçok yazar Manavgat halkıyla buluşacak. Ayrıca pek çok ünlü yayınevi de etkinlikte yer alarak kitaplarını stantlarda sergileyecek. 
KİTAP RUHUN İLACIDIR
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Vatandaşımızın ve tabii ki de bizlerin heyecanla beklediği Kitap Günleri'mizin 2'ncisini düzenliyor olmaktan oldukça mutluyuz. Manavgat'ta kitap okuma oranının yüksek olduğunu biliyor ve etkinliğimize katılımın ilkinden daha da fazla olacağını tahmin ediyoruz. Kitap, ruhun ilacıdır diyerek tüm Manavgat halkımı, gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı, genç- yaşlı herkesi, kısacası tüm kitapseverleri kitap okumaya ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum" dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!