Manavgat Belediyesi'nden yeni merkez

Güncelleme Tarihi:

Manavgat Belediyesinden yeni merkez
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 13:54

Manavgat Belediyesi'nden yeni merkez

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışı yakın zamanda yapılacak.

Huzurevi, kreşler, çocuk kültür merkezleri, gençlik merkezleri gibi insan odaklı sosyal belediyecilik çalışmalarını hayata geçiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük bir sosyal projeye daha imza attı. Başkan Şükrü Sözen, yapımı tamamlanan Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışını çok yakında Manavgat halkıyla birlikte yapmaya hazırlanıyor.

KİMLER FAYDALANABİLİR?

Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde ailenin geliştirilmesi, güçlendirilmesi, uyumlu aile ilişkilerine katkıda bulunulması, aile üyelerinin kişiliklerinin sağlıklı biçimde gelişmesi, toplumsal yaşama uyumlarının sağlanmasının yanında sağlıklı çocuk yetiştirilmesi, bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nden Manavgat'ta ikamet eden tüm bireyler olmak üzere; çocuklar, anne- babalar, evli çiftler, evlenecek çiftler, kadınlar ve engelliler yararlanabilecek. Ayrıca, psikolojik yardım, danışmanlık teşhis ve tedaviye ihtiyaç duyanlar da merkezden yararlanabilecek.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VE EĞİTİMLER

Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde danışmanlık hizmetleri kapsamında; Çocuk- Ergen Danışmanlığı, Psikolojik Destek Danışmanlığı, Aile Danışmanlığı, Hukuk Danışmanlığından hizmet alınabilecek. Eğitimler kapsamında ise anne- babalar ve evli çiftlerin katılabileceği Anne- Baba Akademisi ile Anne- Baba- Çocuk etkinlikleri yapılacak. Anne- Baba- Çocuk etkinliklerinde 4- 8 yaş arası çocuklar ve anne- babaları; resim, drama, akıl oyunları, oyun ve fiziksel etkinlikler, müzik ve satrançtan tercih ettikleri etkinliğe katılabilecek. Etkinlikleri tamamlayan anne- babalara ve çocuklara katılım belgesi verilecek. Merkezde ayrıca, çocuklarıyla gelen aileler danışmanlık ve eğitim hizmeti alırken çocukları da bilişsel ve psiko- sosyal gelişimlerinin destekleneceği oyun bölümünde vakit geçirebilecek.

Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nden yaralanmak isteyenler 0242 742 60 03 numaralı telefondan ya da Yukarı Hisar Mahallesi 7135 Sokak No: 1 adresinden bizzat başvuru yapabilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!