Maliye Bakanlığı Müşaviri Ali Asker Demirhan’ın kız dünya evine girdi

Güncelleme Tarihi:

Maliye Bakanlığı Müşaviri Ali Asker Demirhan’ın kız dünya evine girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 12:45

Maliye Bakanlığı Müşaviri Ali Asker Demirhan’ın kız dünya evine girdi

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ELMADAĞ (Ankara), (DHA) - MALİYE Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve Alevi İnanç Birliği Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Ali Asker Demirhan’ın kızı Gülşah Demirhan ile Elektrik Elektronik Mühendisi Alaattin Aydın’ın oğlu Murat Aydın ile dünya evine girdi.
Ankara'da gerçekleşen nikâh ve düğün töreninde protokol ve farklı siyasal partilerin temsilcilerini bir araya geldi. Gelin ve damadın şahitlikleri, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Merkez Bankası Eski Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, AK Parti Kilis Milletvekili M. Hilmi Dülger, İYİ Parti 26’ncı Dönem Bursa Milletvekili eski Vali Dr. Kadir Koçdemir,  İŞ-KUR Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırıkkale ESOB Başkanı Süleyman Köstekli, ODTÜ Öğretim Üyesi ve ODTÜ-MEMS Direktörü Prof. Dr. Tayfun Akın, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Daire Başkanı Emine Akın ve Başkent Konukevi Sahibi İşadamı Turgut Bigeç’ten oluştu.
Tanıklar adına evlenme cüzdanını geline veren Süleyman Köstekli genç çiftlere evlilik cüzdanlarını teslim ederek ömür boyu mutluluklar diledi. Düğüne CHP Genel Başkanı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce düğüne telgraf çekerek genç çiftelere ömür boyu mutluluklar dilediler.
Nikâh töreninin ardından önce gelin ve damadın dansları, sonra gelinin de üyesi olduğu ODTÜ PERHOT mensupları ile birlikte halk oyunları gösterisi tüm konuklar tarafından ilgiyle izlendi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!