Malaya gösterisi büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Malaya gösterisi büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 11:51

Malaya gösterisi büyüledi

Haberin Devamı

85. İzmir Enternasyonal Fuarı çok özel gösterilere ev sahipliği yapıyor. Türkiye'ye ilk kez gelen dünyaca ünlü Hollandalı grup Close Act, Malaya gösterisiyle izleyenlerin büyük beğenisini topladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Folkart sponsorluğunda düzenlenen sokak gösterileri 18.00 - 22.30 saatleri arasında Kültürpark sokaklarında gerçekleşiyor. Müzik, dans ve performans sanatları gibi pek çok sanat dalını potasında eritmiş; sokak tiyatrosunun dünyaca ünlü grubu Close Act, üç farklı gösteriyle izleyenleri büyülemeye devam edecek. İEF'e sokaklarında karnaval havası estiren Hollandalı grup, ilk sokak gösterisine Malaya ile başladı. Zamanın ve mekanın; ışığın ve hareketin ön plana çıktığı Close Act- Malaya gösterisi izleyenlere sihirli bir dünyanın kapılarını açtı. Siyah, beyaz ve gri kostümler içerisindeki grup; akrobatlar, gösteri sanatçıları ve figüranlardan oluşuyor. Uzaydan gelen ve kendine yerleşmek için başka bir dünya arayan dünya dışı varlıkların savaşını konu alan sokak gösterisi muhteşem ışık şovlarıyla seyirciyi büyüledi. Güç savaşında galip gelmeye çalışan doyumsuz siyah tanrıya karşı koyan beyaz tanrının ve tarafsız gri figüranların savaşı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ve şaşkınlıkla izlendi.
DEVAM EDECEK
Close Act gösterileri şu şekilde devam edecek; 2 Eylül Cuma günü 16.30'da, 3 No'lu Hol önünde Saurus gösterisi gerçekleşecek. Saurus, yedi metre yüksekliğindeki dev dinozorlar ile Kültürpark'ın sokaklarında izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak. 3 - 4 Eylül tarihlerinde saat 21.00'da başlayacak olan Close Act - Globe dev küre gösterisinde ise 40 metrelik bir küre üzerinde gerçekleştirilecek olan ışık oyunları, renkli kostümler ve dumanlar gökyüzünde süzülecek.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!