Malatya'ya 2 şehit ateşi düştü

Güncelleme Tarihi:

Malatyaya 2 şehit ateşi düştü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 22:06

Malatya'ya 2 şehit ateşi düştü

Haberin Devamı

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) - TUNCELİ'deki helikopter kazasında şehit olan polis memurlarından Candaş Kaplan ve Hasan Yıldırım'ın Malatya'daki baba ocaklarına acı haber verildi.
Şehit polislerden 24 yaşındaki Candaş Kaplan ve Hasan Yıldırım'ın Malatya'daki baba evlerine ateş düştü. Askeri yetkililer tarafından her iki şehidin ailelerine acı haber verildi. Şehit polis Candaş Kaplan'ın, Battalgazi ilçesi Hacıabdi Mahallesi Ancarlı Sokak Uludağ Yapı Kooperatiflerinde oturan babası Mustafa ve annesi Gülbahar Kaplan, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.
BABA KAPLAN CHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
Şehit Candaş Kaplan'ın acı haberini alan baba Mustafa Kaplan'ın Akçadağ Belediyesinde CHP'li meclis üyesi olduğu öğrenildi. Haberin ardından CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, aileyi ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Acı haberin ardından Ailenin Tunceli'ye hareket ettiği öğrenildi.
KARDEŞİ ASKER
Şehit polis Kaplan'ın tek erkek kardeşi Çağdaş Kaplan'ın da asker olduğu ve Kıbrıs'ta vatani görevini yaptığı bildirildi.
ŞEHİT YILDIRIM KISA SÜRE ÖNCE ÖZEL HAREKAT POLİSİ OLDU
Diğer şehit polis Hasan Yıldırım'ın annesi Melika ve babası Fuat'a da acı haber yetkililer tarafından ulaştırıldı. Gaziantep'te Olay Yeri İnceleme görevlisi olarak görev yapan Hasan Yıldırım'ın, kısa süre önce Özel Harekat Polisi olduğu ve geçici görev ile Tunceli'ye gönderildiği öğrenildi. 25 yaşındaki Yıldırım'ın 4 yıllık polis olduğu ve bekâr olduğu öğrenildi.
Şehit olan polis memurları Candaş Kaplan ve Hasan Yıldırım'ın cenazeleri yarın ikindi namazına müteakip Malatya Şehir Mezarlığı'nda düzenlenecek törenin ardından şehitliğe defnedilecekleri öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!