Makyaj ustasından çok özel tavsiyeler

Güncelleme Tarihi:

Makyaj ustasından çok özel tavsiyeler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2010 00:00

Geçtiğimiz yıl kendi markasını yaratan Fransız Fred Farrugia, 1. yılında tanıtım için Ankara’ya geldi. Başkentli kadınlara kendi adını taşıyan makyaj ürünlerini tanıtan Farrugia, her bir ürün için üç ay çalıştığını ve ürünleriyle profesyonel sonuçlar elde edeceğini söyledi.

Kendİ ismiyle yarattığı markasıyla makyajda yeni bir devrim yaratan Fransız Fred Farrugia, markasının kuruluşunun birinci yılında başkente geldi. Yarattığı makyaj ürünleri sadece Sephora mağazalarında satışa sunulan Farrugia, başkentli kadınlara ürünlerini ve makyaj konusunda yeni trendleri anlattı.

Ünlüler katıldı

Panora Alışveriş Merkezi’nde bulunan Sephora’da gerçekleşen tanıtıma Ankara cemiyet hayatının önde gelen kadınları katıldı. Tanıtıma katılanlar, Farrugia’nın ürünlerini deneme fırsatı buldular. Gündelik hayattan ilham alıyor Tutkusu, geleneksel makyaj alışkanlıklarını değiştirmek olan Farrugia, tek bir hareketle kolayca çıkartılıp tekrar takılabilen modüllerden oluşan, değişken ve genişletilebilir makyaj setiyle kadınları özgür kılıyor. Sanatçı ilhamını, gündelik hayatta tanıştığı ve gözlemlediği kadınlardan alıyor, onlara istedikleri anda, istedikleri yerde, istedikleri mükemmellikte makyaj yapabilme fırsatını sunuyor. Farrugia, markasını yaratabilmek için beş yıl çalıştığını ve her bir rengin üç aylık bir çalışma sonunda ortaya çıktığını söyledi.

Beş yıllık çalışma sonunda kendi markasını yarattı

Sekİz yıl Lancome’da kreatif direktör olarak çalışan Farrugia, makyaj koleksiyonu yaratırken ürünleri üstüste koyarak daha fazla ürünün birarada olduğu bir koleksiyon yarattı. Bu yeni konsepti Lancome’a sunan tasarımcı, olumlu yanıt alamayınca Sephora ile görüşmeler yaptı. Burada olumlu cevap alan ve büyük ilgiyle karşılanan sanatçı, yeni konsept üzerinde çalışmalar yapmaya başladı ve beş yıllık bir sürenin ardından kendi markasını yarattı.

Kadınlar yüzlerini renklendirsin

ÜRÜNLERİNİ sadece profesyoneller için değil, herkes için tasarladığını anlatan Fred Farrugia, Türk kadınlarına makyaj konusunda bazı tavsiyelerde bulundu. Türk kadınlarının genellikle göz çevresine çok makyaj yaptığının altını çizen sanatçı, “Eğer gözleri çok boyadıysanız, dudaklara daha az makyaj yapmak gerekir. Çok ince dudaklı kadınlar, dudak kalemi yerine naturel tonlarda dudak parlatıcıları kullansınlar. Olduğu gibi görünsünler ve sahip oldukları güzelliği ortaya çıkarmaya çalışsınlar” dedi. Farrugia ayrıca bazı kadınların hiç makyaj yapmadığınısöyleyerek, kadınların yüzlerini renklendirmekten korkmamaları gerektiğini dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!