GeriKişisel Bakım Yılbaşı Öncesi Güzellik Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yılbaşı Öncesi Güzellik Önerileri

Yılbaşı Öncesi Güzellik Önerileri

"Yeni bir yıla girmeye hazırlanıyoruz. 2019'a yaklaşırken yılbaşı gecesinin heyecanı ve hazırlığı şimdiden başladı. Peki, bu özel geceye hazırlanmak için neler yapabilirsiniz? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Reha Yavuzer yapılabilecek işlemleri ve zamanlamalarını anlattı."

Botoks

Yılların etkisi ve yoğun iş temposunun getirdiği yorgunluğun işareti olan yükseklik kaybetmiş kaşlar, sizi olduğunuzdan daha kızgın gösteren iki kaş arasındaki çizgiler yeni yıla sizinle birlikte girmek durumunda değil. Doğal sonuçları ile botoks yüzümüze daha dinç, dinlenmiş ve genç bir ifadeyi kolayca veriyor. Botoksun koltuk altı terlemesi için de kullanılabileceğini hatırlamakta fayda var. Yoğun bir yılbaşı gecesi planlıyorsanız terleme botoks uygulaması gecenizin çok daha hijyenik ve konforlu geçmesini sağlayacaktır. Uygulamanın yılbaşından 10 gün önce yapılması yeterli olur. Etkinin tam oturması için ortalama geçen süre 7-10 gündür.

Yılbaşı Öncesi Güzellik Önerileri

RenéFacial Profesyonel Cilt Bakımı

Güzelliğinizin anahtarı cildinizde saklı. Bu nedenle güzel olmak için en önce cildinize bakmalısınız. Profesyonel bir bakımla yola çıkmakta fayda var. Derinin üst tabakasının temizleneceği, nemlendirici ve besleyicilerin derin tabakalara inmesini sağlayan bu bakım derinizin zaman içerisinde kaybettiği ışıltıyı ve rengi size geri vererek belki de güzelliğiniz için en önemli adımı atmanızı sağlayacaktır. Özel ürettirilmiş solüsyonlar ve vakumla gerçekleştirilen RenéFacial yaklaşık 30 dk’lık ağrısız bir uygulama. Yılbaşından yaklaşık 1 hafta öncesine kadar haftada 3-4 kez yapıldığında maksimum etki görülecektir.

Nem Enjeksiyonu Volite

Nem enjeksiyonu deri kalitenizi koruyan, cilt altının su tutmasını sağlayan ve deri elastikiyetini artıran bir uygulama. Tek seferlik bir uygulama ile 9-10 aya kadar etkinlik elde edilmekte. Bilimsel çalışmalar düzenli kullananların cilt yaşında 3 yıla kadar gençlik tespit etmekte.

Yılbaşı Öncesi Güzellik Önerileri

Vitamin enjeksiyonları

Yılbaşından yaklaşık 2 hafta öncesinde yaptırabileceğiniz vitamin enjeksiyonları cildinizin parlak ve canlı olmasını sağlayacaktır.

Dudak lazerİ

Dudaklarının renginden memnun olmayanlar için dudak lazeri uygun bir uygulama. Özellikli ve hassas lazer cihazlarıyla yapılan bu işlem ile dudak mukozasının üst tabakası yenilenirken alt tabakalarında yeni kolajen oluşumu başlatılıyor. Uygulamadan sonraki birkaç gün içerisinde etkisini göstermeye başlayan bu işlem ile dudaklar daha canlı ve pembe bir renk alıyor. Alt tabakadaki kolajen üretimi ile de ince kırışıklıklarda azalma meydana geliyor. Dudak kalınlığını artırmayan bu 10 dakikalık uygulama daha parlak, canlı ve güzel bir dudak görüntüsüne doğal yöntemlerle ulaşmak için tercih ediliyor. Tek seanslık uygulama 6 ayı aşan süre etkili. 2-3 seanslık tedavi protokolleri ile ise sonuçlar 2 yıla kadar uzatılabiliyor. 

False