Kilo fobisini yenmek için şifalı bitkiler devrede

Bikini ve mayo giyecekleri bir telaş sardı. Haydi bu kez de şifalı bitkileri deneyin ve doğal zayflamanın kalıcı özelliği sayesinde, yaz boyunca, "kıilo veremiyorum", "kilo alacağım" korkularını yaşamayın. Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının bu konudaki sorularınızı yanıtlıyor.

Haberin Devamı

Benim sorunum da kilo tabi ki.. Yaşım 38 boyum 1.50 kilom 85-90 arası ve işim gereği masa başında oturuyorum ve bir türlü kilo veremiyorum. Ürününüzü merak ediyorum tabi gerçekten faydası olacaksa. Çünkü gerçekten kilo veremiyorum ve bu arada etim çok sıkı.

Toplumumuzda fazla kilo sorunu yasayanların büyük bir çoğunluğunun sebebi hareketsizlik ve düzensiz beslenmedir. Şişmanlığın en basit ve en bilinen sebebi fazla kalori almaktır.. Günlük harcadığımız enerjinin fazlasını yediğimiz zaman bu yakılamayan fazla kalori vücutta yağ olarak depolanmaktadır. Dolayısıyla en basta yapılması gereken harcadığımız enerji kadar besin almaktır.

Ürünlerimizi düzenli kullanarak, yediklerimize biraz dikkat ederek ve spor ya da yürüyüşle bunu destekleyerek istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşmanız mümkün olacaktır.

Ben 168 boyunda, 54 kiloyum. Nasıl zayıflayabilirim? Bana yardımcı olur musunuz?

Öncelikle bizi arayarak metabolizmanız hakkında biraz daha bilgi verir misiniz? Böyle olursa daha iyi yardımcı oluruz. Bir de Türk kadınları hareketi pek sevmiyor. Gün içinde kısa mesafelerde bile dolmuşa biniyoruz örneğin. Bir de kilo verme eğiliminde olan insanlar gözlerinin gördüğü bir yiyeceğe karşı iradesiz olabiliyor. Bazı alışkanlıkları ortadan kaldırmak gerek. Buzdolabında sebze ve meyve ağırlıklı ürünleri daha fazla bulundurmanızı öneriyorum.

Ben1. 67 boyunda 66 kiloyum. Basen ve karın bölgelerimden kilo vermek istiyorum ne önerirsiniz?

Merhabalar Fatma Hanım, tabii ki bizi arayan insanlara bitkisel zayıflama öneriyoruz. Bizim ekolümüz bu. Ve zaten insanlar da doğal olmayana artık daha az ilgi gösteriyor. Bizdeki bitkisel zayıflama sisteminin içeriği tamamen vücuttaki yağları yakmak ve vücuttan atmaya yönelik. Bitki ve bitki özlerinden oluştuğundan, vücutta yağlar nerede birikmişse kilo veriminde de o bölgeden zayıflama gerçekleşiyor.
Boyum 1.55, kilom 45. Ama doğumdan sonra göbek sorunum oluştu çalıştığım işten dolayı da sürekli oturuyorum. Bu sorunumu nasıl giderebilirim?

Bölgesel zayıflama konusu herkesin derdi. Ama çözümü var. Selülit masaj yağı kullanın ve her akşam bu yağla o bölgeye masaj yapın. Saf bitki özlerinden oluşan bu yağın sıkılaştırıcı özelliği var. Onunla yapılan masaj sayesinde iyi sonuçlar alanlar var. Mesela doğum sonrası karın bölgesinde oluşan çatlakları olan kadınlar da bu çatlakların giderilmesi için kullandı, çok iyi neticeler aldılar.

Herbalium Bitkisel Zayıflama Tozu'nu kullanmak istiyorum ama fiyatları yok. Fiyatı ve ürününüzün resmini yayınlayabilir misiniz?

Merkezimize gelemeyenler için Türkiye'nin her yerine kargo ya da posta yoluyla ürünlerimizi gönderebilmekteyiz. Resim istemişsiniz ama resimle burada yer kaplamak doğru değil. Sitemize girin. Orada ürün görsellerini göreceksiniz. Zayıflama setinin fiyatı ise 78 YTL.
<>
Yeşim Hanım, zayıflamak irade ve yürek ister. Önce kendinize yepyeni bir beslenme tarzı oluşturmanız lazım. Yani bir öğünde bir ekmek yiyorsanız bunu iki dilime indirim mesela. Şifalı ürünlerle zayıflamak isterseniz eğer bizi arayın. Daha fazla bilgi verebilirim. Ama iştahı olan bir çok kadın için en önemli özelliği "tok" tutması... O yüzden bu yöntemi denemenizi öneririm.

Sizden aldığım üründen çok memnun kaldım ve bir ay içinde tam 15 kilo verdim. Herkese tavsiye ederim.

Merhabalar Ayşe Hanım, ürünümüzden memnun kalmanıza sevindim. Eğer buraya yanlış yazmadıysanız verdiğiniz kilo müthiş gerçekten. Ancak bu durum genellikle çok kilolu insanlarda oluyor. 100 Kg. ve üzeri kişilerde ayda 8-10 kilo verenler oldu şimdiye kadar. Aman bundan sonra irade ve kararlılık devreye giriyor. Bu kiloyu koruma olayı da önemli. Sebze meyve ağırlıklı beslenin bundan sonra. Ve karbonhidrattan da vazgeçmeyin tabii. Yani sofrada sebze yoğurt ağırlıklı bezinler olmalı. Ama makarna gibi karbonhidrat içeren besinleri de ihmal etmeyin. Haşlayıp üzerine birkaç damla zeytinyağı gezdirip yiyebilirsiniz. Bizim önerimiz şu: Önceden iki tabak makarna yiyorsanız kilo verme sürecinde bunu yarım tabağa indirmeniz.
1.50 boyunda 55 kg. ağırlığında 2 çocuk annesiyim. Bana göre 5 kilo fazlam var. Doğal bitkilerle bu 5 kiloyu nasıl verebilirim?

Beş kiloyu bitkisel yollarla bir ayda verebilirsiniz. Sabah öğle akşam yemekten 20 dakika önce bitkisel tozu yoğurtla yerseniz sizi tok tutacaktır. Şunu unutmayın. Bu tozu kullanırken eskiye göre biraz daha hareketli olmalısınız. Yürüyüş olabilir. Evde pedal çevirme hareketi olabilir. Veya şınav çekebilirsiniz. Yani eskiye göre biraz hareket ve bitkisel ürün desteği sizi gayet fit biri haline getirecektir.

Zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum.

İşte kritik yön bu. "Yapamıyorum" diye bir şey yok. İlk önce yapacağınıza beyninizi inandırırsanız bu olur. Bize boy ve kilonuz hakkında bilgi verin. Telefonla da danışabilirsiniz. Ya da mail atabilirsiniz. En azından şimdiye kadar nelere başvurdunuz ve zayıflayamadınız onu anladın. Bunları öğrendikten sonra size bitkisel yollardan birini tavsiye edebilirim. Telefonunuzu bekliyorum.

Yaşım 19,boyum 1.61,kilom 50, bacaklarım belime göre biraz kalın ne yapabilirim?

Bu konulara bitkisel yağlarla çözüm bulmayı önereceğim. Bölgesel zayıflama masaj yağı ile bu sorununuzdan kurtulmanız mümkün. Ürünü bacak bölgesine uyguladıktan sonra o bölgeyi 20-30 dakika sıcak tutacak bir şeyle (naylon olabilir) sararsanız daha çok faydalı olacaktır. Yalnız ürün sürülen bölgede en az 2 saat kalmalıdır.

Bundan iki ay önce zayıflama ürününüzü kullandım memnun kaldım bölgesel zayıflama ve selülit masaj yağınız nasıl etkili mi? Selülit icin kullanmayı düşünüyorum biraz bilgi verir misiniz?

Evet, doğru bir isabet. Bitkiler sadece çay olarak ya da toz şekilde kullanılmıyor. Şifalı bitkilerden elde edilen yağlar birçok problem de devreye giriyor. Selülit yağını kullanmanızı tavsiye ederim. Bu yağın kullanımı çok basit. Düzenli kullanımda selülit olan bölgede ciddi düzelmeler meydana geliyor. Bunu kullananlar bizi arıyor ve sonuçlardan memnun olarak söz ediyorlar. Sitemizde ilgili bilgiyi bulabilirsiniz. (www.herbalium.net)
Ocak başında sezaryenle doğum yaptım, nasıl zayıflayabilirim?

Bitkisel zayıflama doğum sonrası için çok etkili. Zayıflama tozu ile ilgili birkaç şey yazmak isterim: Tokluk hissi verir. Bağırsakları Çalıştırır ama kesinlikle bozmaz. Vücuttan yağların atılmasını sağlar ve kilo veriminden sonra ödem oluşmasını engeller. Bitki özü damlası ise sücutta biriken yağları parçalayıcı ve yakıcı özelliğe sahiptir. Bunları düzenli kullanıp tatlı ve hamur işi ürünlerden mümkün olduğunca uzak durursanız sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkün olacaktır. Gün içersinde aşırı tüketilen çay ve kahve şekersiz içilse dahi metabolizmayı ağır çalıştırdığından kilo verimine engel olabiliyor. Buna da dikkat etmek gerekir.(yerine ıhlamur, yeşil çay, kuşburnu vb. bitki çayları tüketilebilir). İçeriğindeki biberiye, rezene ve keten tohumu gibi bitkiler hem emzirdiğiniz bebeğiniz için sütünüzün kalitesini arttırır hem de bebeğinizde gaz oluşumunu önler.

Volkan Bey ben dün toz ve damla aldım bu sabah yoğurtla birlikte tozu yedim fakat midem çok bulandı. Yiyebileceğimi zannetmiyorum. Başka şeyle yenebilir mi?

Herbalium Bitkisel Zayıflama tozumuzu sıcak olmayan ve kilo yapmayacak herhangi bir içecekle tüketmeniz mümkündür.

Ben 17 yasındayım 1.65 boyunda 54 kiloyum 7 ay içersinde masa başında çalıştığım için 4 kilo aldım. Özellikle kalçamda çok belli oluyor. Sizce bu normal mi? Diyet yapmalı mıyım?

Genel bir kilo probleminiz yoksa sorun sadece bölgesel ise size tavsiyem; Günde en az 1 saat yürüyüş yapmak veya bisiklete binmek basen ve kalçalardaki yağların yakılmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra Bölgesel Zayıflama ve selülit masaj yağını kullanarak bu sorununuzdan kurtulmanız mümkün olacaktır. Bu masaj yağını evde kendiniz uygulayabileceğiniz gibi, profesyonel bir masör tarafından da uygulanabilir. Birçok güzellik merkezinde de uygulanan, saf bitki özlerinden oluşan bu yağ karışımı yaklaşık 10 – 15 uygulamada bölgesel zayıflama ve selülit sorunlarının giderilmesinde çok iyi neticeler vermektedir.
Ben annem için danışmak istedim. Bileklerinde sinir sıkışması vardı ve ilaçların etkisiyle aşırı kilo aldı. 47 yaşında, 1.60 boyunda ve 85 kilo. Sizin de yardımınızla bitkilerden de destek almak istiyoruz.

Geçmiş olsun. Anneniz yaştan dolayı biraz daha geç kilo verir ama başarılı olur merak etmeyin. Bitkisel tozlar iştahı kestiği için avantajlı önce. Ama asıl olarak yok edilmesi zor olan yağları yakma özelliği. Yemekten önce küçük bir kase yoğurda bir kaşık koyup yiyecek. Bir ay sonra hamur işlerini de azaltırsa farkı fark edeceksiniz. Aynı zamanda şifalı bitkilerle doğal zayıflama yan etkisiz olduğu için de önem taşıyor...

Boyum 1.76. Kilom 75. Yaşım ise 20. Okuyorum. Benim iştahım çok açık. Sürekli yemek yeme isteğim var. Tokluk hissi ve sağlıklı organlarımı tembelleştirmeyecek bir bitkisel ürün önermenizi istiyorum.

Herbalium'un bitkisel ürünü bu istediğiniz özellikte. İçinde bulunan Herbalium Bitkisel Zayıflama Tozumuzun ilk özelliği zaten bu. Tokluk hissi vermek. Bitki tozlarını yemeklerden 15 veya 20 dakika önce kullanmanın ardından bu damlayı da suya sıkıp içince iştah dizginleniyor. Zaten eski yeme alışkanlığınıza göre değil, bu yeni tokluk hissine göre yemek yemeye başlıyorsunuz. Bir de şunu unutmayalım. İnsanların yemek yeme şekli bile, kilo alıp vermede önemli rol oynar. Yemek masasına oturduğunuzda yemeklerinizi mutlaka yavaş ve iyice çiğneyerek yemenizi öneririm. Şuna da açıklık getirmek istedim. Şifalı bitki tozunda bulunan bitkiler sayesinde sağlığınız bozulmadan metabolizmanız hızlanıyor ve bağırsaklar faaliyete geçiyor.

İçeriğinde bağırsakları bozacak, organları tembelleştirecek yada sadece vücuttan su atmaya yarayan hiç bir bitki bulunmamaktadır. Ürünlerimizin içeriği tamamen vücutta birikmiş olan yağların yakılmasını sağlayıcı ve vücuttan kolayca atılmasını sağlayacak bitki ve bitki özlerinden oluşmaktadır.

Bir ilaç var. Adı Lido mu nedir? Bu ilaçla ilgili bilgi verir misiniz? Çok fazla kilo verdiriyor diyorlar...

Bizler sadece şifalı bitkilerle ve doğal ürünlerle ilgileniyoruz... Ve bütün ürünlerimiz böyle. Bu sizin sözünü ettiğiniz ise bir ilaç. İçinde bedene zararlı bir madde ile ilgili çok fazla haber çıktı zaten medyada. Biçim tarzımız, zayıflama için ilaç kullanma bazlı değil. Doğanın bağrından kopan şifalı bitkileri araştırıp, metabolizmayı çalıştıracak ve yağ yakacak olanlar hakkında netleştikten sonra, bunları toz haline getirmek. Sorunuzu ilgili firmaya sorsanız daha iyi olur.
Ben 20 yaşındayım ve 86 kiloyum boyum 1.70 ve yaza düğünüm var. Bugüne kadar çok zayıflama yöntemleri denedim ama işe yarayan olmadı. Çok paralar harcadım spor da yaptım ama olmadı. Şimdi gittikçe kilo alıyorum. Yemek yemesem dahi. Ama hiç doktora baş vurmadım.

Sizinki çok özel bir durum. Bunun mutlaka hormonal bir nedeni olmalı. Öncelikle kilo vermenize engel herhangi bir sağlık probleminiz olup olmadığını öğrenmek için muhakkak bir doktora başvurmanızı tavsiye ediyorum. Hatta geç kalmadan, bütün işlerinizi erteleyerek gidin. Yemek yemeyip de kilo alma hali kritik bir durum çünkü... İleride evlilik hayatınızı da olumsuz etkileyebilecek bu durumu ihmal etmeyin derim.

Troid hastasıyım, bu ilaçları kullanabilir miyim?

Her zaman söylüyorum. Bir kez daha tekrar edeyim. Ürünlerimizin içeriği, yüzde yüz doğal ve bitkisel olup, insan metabolizmasını bozmayacak şekilde uzun süren bilimsel çalışmalar neticesinde özenle hazırlanmıştır. Tamamen bitkisel olduğundan herhangi bir ilaçla yada herhangi bir rahatsızlıkla etkileşim göstermez.
Troid rahatsızlığı ürünümüzü kullanmanıza bir engel değildir. Hormonal bozukluklar ya da troid gibi rahatsızlıkları olan insanlar metabolizmaları yavaş işlediğinden kilo vermeleri diğer insanlara oranla biraz daha zordur. Ama imkansız değildir. Sıkı bir diyet, günde en az 1 saat düzenli şekilde spor ve bununla birlikte ürünlerimizi kullanırsanız sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkündür.

Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt
Herbalium Doğal Ürünler Merkezi

Yazarın Tüm Yazıları