“Ne Olur Gülümse Kurban Olayım”

Bu yazıda müzikseverlerin yıllardır sabırla beklediği o şarkıdan bahsettim. Kurban, Gülümse ile büyük heyecan yarattı. Demek ki olmaz demeyeceğiz bir gün olabilir diyeceğiz her zaman. Yazıda yer verdiğim bir diğer güçlü çalışma da Sena Şener’in Düşünürsem Ölürüm şarkısı. Biz dinleyicilere düşen de bu şarkıları doya doya dinlemek.

Haberin Devamı

Kurban ‘Gülümse’ ile Büyük Heyecan Yarattı

Müzik dünyasında büyük heyecan yaratan o şarkı sonunda dinleyiciyle buluştu. Kurban en sonunda Gülümse ile dinleyicilerinin yüzünü güldürdü. Çok bekledik çok sabrettik bu şarkıyı dinlemek için beklerken Yine’yi, Nafile’yi Yalan’ı dinleyip durduk.

Türk rock müziğinin efsane gruplarından Kurban, 2018 yılında yayınlayacağını duyurduğu Gülümse şarkısını en sonunda dinleyicileriyle buluşturdu. Kurban’ı özleyenler onlardan yıllardır sabırla şarkı bekleyenler o sabırlarının karşılığını Gülümse ile aldılar.

“Ne Olur Gülümse Kurban Olayım”

2018 yılında Pür Recording Stüdyo’da kaydedilen Gülümse, Circle Music ve Sony Music Türkiye iş birliği ile dijital platformlardaki yerini aldı. Yalan, Nafile, Uyut Beni gibi hitleri Türk rock müziğine kazandıran Kurban, aradan geçen zamana rağmen kendilerine olan inancını ve bağını asla koparmayan dinleyicilerine de verdikleri sözü yerine getiriyor. Gülümse’nin sözleri Deniz Yılmaz, müziği ise Özgür Kankaynar ve Deniz Yılmaz imzası taşıyor. Şarkının düzenlemesini ise grup üyeleri beraber yaparken mix Ozan Öner ve mastering de Cem Ömeroğlu tarafından yapıldı.

Haberin Devamı

“Ne Olur Gülümse Kurban Olayım”

Sena Şener Düşünürsem Ölürüm’ü Yayınladı

Sena Şener yeni şarkısı Düşünürsem Ölürüm’ü dinleyicileriyle buluşturdu. Şarkının sözü, müziği ve prodüktörlüğü Sena Şener’e ait. Düzenlemesi Deniz Yıldız ve Sena Şener ortaklığının ürünü. Mİx ve editlerini Mahmut Albulak’ın yaptığı şarkının mastering’i John Davis tarafından yapıldı. Yeni projeleriyle her daim gündem olan Sena Şener, Porselen Kalbim sonrası en taze teklisi Düşünürsem Ölürüm’ü sevenleriyle paylaştı.

“Ne Olur Gülümse Kurban Olayım”

Haberin Devamı

Sahteliğin içinde hayatta kalmaya çalışılırken en büyük savaş zihne karşı verilir. Bozulup kokuşmuş bir düzende adil bir kavga olmaz. Bu yüzden, bu uğurda verilen beyhude bir çaba yerine insan, iyiliğe ve tutkularına odaklanmalıdır. Dünyanın pisliği içinde sürünüp ölmemek esastır. Zihin, düşüncelerin dikenli tellerinden özgür kılınmalı, en azından düşünerek ölmek yerine bataklıktaki çiçekleri koklamak öğrenilmelidir. Düşünürsem Ölürüm de bataklık çiçeklerinin vanilya kokulu olduğunu anlatır, keyfi yerine getirir, eve batmaktan kurtarır.

Yazarın Tüm Yazıları